Iris Lungu nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in aceasta editie, iar la testul sub presiune le spune Chefilor ca acum e momentul sa il dea afara, pentru ca asta isi doresc de mult timp, deoarece le raspunde obraznic.
  Chef Florin ii raspunde ca se enerveaza numai cand vede rezultatul prost din farfurie. “Esti un caracter de care Masterchef are nevoie, insa in farfurie ai pus o tampenie”.
  Si Catalin se enerveaza pana la urma, se simte luat la misto de concurent si il invita pe Iris sa lase sortul si sa plece.
  “Eu am suportat multe, ca ucenic in bucatarie induri multe, insa modestia me-a adus aici”
  Cativa colegi de la MasterChef ii iau partea lui Iris, spun ca avea probleme acasa, tatal sau trebuia sa suporte o interventie chirugicala si au pus comentariile lui rautacioase pe seama acestui stres.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  2 Responses so far.

  1. Gion says:

   Trei badarani cu aere de mari bucatari isi permit sa isi bata joc de niste oameni care chiar isi dau silinta acolo. Nesimtirea celor trei “sefi?” :)) este cu mult mai mare decat a celorlalti adunata la un loc. Eu as scuipa in farfurie si i-as prezenta-o obezului Florin(sau cum l-o chema). Tema emisiunii si scopul sunt foarte interesante, dar pacat ca s-au facut niste alegeri foarte proaste pentru juriu. Ce sa facem? Daca ceva mai bun n-avem… ne multumim cu ce este.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  2. John says:

   Bai Chef Florin,la ce crize ai daca te vad din spate tind sa cred ca esti in perioada delicata a lunii.Cred ca e din cauza pletelor.Apropo,eu nu urmaresc emisiunea,mi se pare o prostie,dar asta e parerea mea.M-am uitat o singura data si mi-a ajuns.Daca tot te crezi atat de chef,de ce umbli cu pletele alea prin bucatarie?Esti gretos si ca paranteza pentru cultura ta generala se spune “LIPÍE”…ai grija cu accentul.Adevarul este ca maica-ta te-a nascut in bucatarie cred…sau asa tipai si la ea cand iti aducea mancarica?Serios daca te vad pe strada ferea` ca te scuip.Sau te tund.Sunt concurentii fraieri ca iti permit.Pai au venit la un concurs culinar sau la unul de batjocora sa ii faci tu in toate felurile?Esti…ultimul om si cu riscul sa ma repet,asta e parerea mea…si nu numai a mea.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Editia 9 – Partea...

  Posted on Dec - 17 - 2013

  Adauga Comentariu

  Ii dau sortul, cu...

  Posted on Mar - 4 - 2013

  Adauga Comentariu

  Editia 5 – Partea...

  Posted on Apr - 17 - 2012

  14 Comentarii

  Sincer, pe cuvant

  Posted on Mar - 12 - 2013

  2 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice