Intalnire de gradul 0 cu excelenta. Cheful care si-a dat demisia de la Camp David pentru ca Bill Clinton i-a cerut hamburger.
  Joseph Hadad, demonstratie de cooking prin excelenta!!!!
  A facut show-uri culinare pentru Bill Clinton, Margaret Thatcher, regele Hussein al Iordaniei, Juan Carlos al Spaniei, printul de Liechtenstein: doamnelor si domnilor, Chef Joseph Hadad.
  A venit la MasterChef ca sa arate ce inseamna excelenta in bucatarie. Si, ca sa ii faca pe concurenti sa inteleaga mai bine ce inseamna verticalitate, Chef Hadad le-a marturisit ca si-a dat demisia de la Camp David in momentul cand Bill Clinton i-a cerut sa-i prepare un hamburger.
  “Este o legenda vie. Este ca si cand as fi mers sa-l vad pe Mozart live”, a caracterizat Andreea intalnirea.
  “Acesti oameni sunt niste semizei, pentru mine”, a completat Izaura. “Fiecare picatura de ulei facea diferenta intre a fi ceva incredibil si a fi ceva mediocru”, a continuat ea.
  Un alt invitat de marca: Tudor Constantinescu, maestru chocolatier. Cei doi au oferit un exemplu de main course si de desert, la testul sub presiune.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • masterchef spania

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice