Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Despre Scoala Prezentare Media Admiterea Sectia AMG Sectia AMF Departamentul Proiectare - Cercetare - Dezvoltare Examene si Concursuri Proiecte Europene Parteneriate Activitati extrascolare Publicatii Legaturi utile Arhiva anunturi

  INSCRIERI 2017

  Prezentare Scoala 

  School presentation 05.12.2015
Deschiderea Carnavalului Zapezii

04.12.2015
Mos Nicolae in Centrul de Plasament si la Clinica de Pediatrie

01.12.2015
Ziua Nationala a Romaniei

21.11.2015
Simpozionul National de Chimie 2015

14.11.2015
Programul National
„Plantam fapte bune” 2015

05.10.2015
Ziua Internațională a Animalelor

15.12.2015
A aparut Revista Asistent nr. 12/2015

22.09.2015
Şcoala Postliceală Ecologică si Fundaţia A.E.R. desfăşoara cursuri acreditate şi recunoscute internaţional, pentru calificarea MASEUR. Cursul dureaza 2 luni iar taxa se plateste in doua rate.


2013


Incepand cu  01.09.2013,
noua denumire a institutiei de invatamant preuniversitar va fi Scoala Postliceala Ecologica.

  
COMUNICAT DE PRESĂ

         În fiecare an, pe 5 iunie, întreaga lume sărbătoreşte Ziua Mondială a Mediului, principalul mijloc de sensibilizare a opiniei publice la problemele de mediu cu care se confruntă în prezent omenirea: încălzirea globală, deteriorarea stratului de ozon, ploile acide, deşertificarea, penuria de apă, epuizarea resurselor, dispariţia speciilor, etc.

Manifestările îmbracă diferite forme, iar în acest sens Fundația Acțiunea Ecologică Românăcondusă de Prof. mat. Teclu CODREȘI, organizează, în perioada 4–8 iunie 2012, împreună cu F.S.C.D. (Forumul Societății Civile al țărilor din bazinul hidrografic al Dunării) și Școala Ecologică „Sfântul Ștefan”din Craiova, având drept colaboratori Consiliul Județean Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Agenția Regională pentru Protecția Mediului Craiova, Inspectoratul Școlar Județean Dolj, dar și Liceul „Țar Simion Veliki” din Vidin (Bulgaria), o serie de activităţi informativ-educative dedicate marcării zilei de 5 Iunie – Ziua Mondială a Mediului.

Acţiunile, care se adresează diferitelor grupuri-ţintă, se vor desfăşura după cum urmează:

> 4 iunie,
ora 8.00– acțiunea “Să respectăm Natura”, excursie tematică la Leamna de Sus – locul viitoarei Grădini ecologice, la Mănăstirea din Maglavit, precum și în orașul Vidin.  La aceasta vor participa elevii din proiectul  „Școala Ecologică Româno-Bulgară”.


> 5 iunie
- ora 10.00–Conferinţa județeană dedicată “Zilei Mondiale a Mediului”, care va avea loc la sediul Consiliului Județean Dolj și la care vor participa autorități publice locale, parlamentari, ONG-uri de mediu, personalități din domeniu, studenți și elevi. Concomitent va avea loc și lansarea “Apelului către Conferința Rio +20”,  în scopul trecerii la dezvoltarea durabilă în Europa;
- ora 14.00– la Restaurantul Flora, Conferința de presă a Uniunii Ecologiste din România (societatea civilă de mediu si forța politică de susținere a obiectivelor ecologiste), sub genericul: Obiective comune, mijloace diferite, acțiune comună”.
- ora 14.00–la sediul Școlii Ecologice „Sfântul Ștefan” din Craiova, str. Constantin Brâncuși nr. 15, va avea loc Concursul școlar pe teme de ecologie.


> 6 iunie
- ora 14.00–Jurizarea festivalului național de film documentar de mediu „Lumina Verde”, care se va desfășura la Școala Ecologică „Sfântul Ștefan”din Craiova, str. Constantin Brâncuși nr. 15
- ora 19.00– la restaurantul Flora, Masa rotunda „Agenda Rio +20” , la care vor participa personalități din Austria, Polonia si Romania.


> 7 iunie
- ora 10.00– Colocviul european de mediu „Sănătatea Naturii pentru sănătatea Omului”, organizat cu sprijinul F.S.C.D., la sala Nicolae Romanescu de la sediul Primăriei Municipiului Craiova;
- ora 16.00–Gala de film documentar de scurt metraj, la Colegiul „Gheorghe Chițu” din Craiova


> 8 iunie,
- ora 08.00– Excursie tematică, pe traseul Craiova – Maglavit– Calafat– Vidin și retur.

Aceste activităţi au scopul  de a aduce în atenţia publicului larg nevoia de protejare a mediului, de utilizare raţională a resurselor naturale, de reciclare, de reducere a poluării, acestea fiind cerinţe esenţiale pentru o viaţă mai bună  pentru noi şi pentru generaţiile care vin.

Purtător de cuvânt,                                                                  03.06.2012
Dr. chim-fiz. Sebastian SBÎRNĂ

 

Flag Counter
Copyright © 2013
Web Concept and Design by Sebastian Sbirna and Dan Tiganila