Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Scoala Ecologica
Despre Scoala Prezentare Media Admiterea Sectia AMG Sectia AMF Departamentul Proiectare - Cercetare - Dezvoltare Examene si Concursuri Proiecte Europene Parteneriate Activitati extrascolare Publicatii Legaturi utile Arhiva anunturi

  INSCRIERI 2017

  Prezentare Scoala 

  School presentation 05.12.2015
Deschiderea Carnavalului Zapezii

04.12.2015
Mos Nicolae in Centrul de Plasament si la Clinica de Pediatrie

01.12.2015
Ziua Nationala a Romaniei

21.11.2015
Simpozionul National de Chimie 2015

14.11.2015
Programul National
„Plantam fapte bune” 2015

05.10.2015
Ziua Internațională a Animalelor

15.12.2015
A aparut Revista Asistent nr. 12/2015

22.09.2015
Şcoala Postliceală Ecologică si Fundaţia A.E.R. desfăşoara cursuri acreditate şi recunoscute internaţional, pentru calificarea MASEUR. Cursul dureaza 2 luni iar taxa se plateste in doua rate.


2013


Incepand cu  01.09.2013,
noua denumire a institutiei de invatamant preuniversitar va fi Scoala Postliceala Ecologica.

    Asistent Medical Generalist

    De la infiintarea specializari ASISTENT MEDICAL GENERALIST in cadrul Şcolii Ecologice ”Sfantul Ştefan” din Craiova, o prioritate aparte a fost asigurarea personalului didactic competent şi a bazei materiale, necesare atingerii obiectivelor legate de instruirea teoretica şi practica şi formarii profesionale, permanent corelate cu nevoile reale ale pietei muncii din tara şi strainatate.
    Personalul didactic al Scolii este reprezentat de cadre didactice de specialitate, pentru fiecare modul in parte, foarte bine pregatite din punct de vedere profesional, cu vadite competente pedagogice, care asigura din toate punctele de vedere conditiile necesare unui nivel optim de instruire teoretica şi aplicativa, fapt reflectat de rezultatele foarte bune ale absolventilor Scolii.
    Pentru o pregatire adaptata la potentialul şi interesul individual al elevilor noştrii folosim metode pedagogice adaptate, inclusiv proceduri de tratare diferentiata.
    Baza materiala, conforma cu normele europene şi standardele nationale de specialitate, utilizata in salile de curs, laboratoare şi salile de nursing permite un grad optim de educatie teoretica şi instruire practica.
    Pregatirea in aceasta specializare se realizeaza conform Curriculum-ului National pentru şcoala postliceala sanitara stabilit de O.M.E.C.T. 2713/29.11.2007 - domeniul: Sanatate şi asistenta pedagogica, nivelul 3 avansat, forma de invatamant: la zi.
    Curriculumul cuprinde un  numar de 56 de module, repartizate pe durata celor trei ani de pregatire, cuprinzand un numar de aproximativ 4920 de ore. Din  numarul total de ore, conform reglementarilor europene, 2442 de ore sunt consacrate invatamantului  clinic (stagii), restul orelor fiind impartite intre invatamantul teoretic (ore de predare/fixare/evaluare) şi laboratorul tehnologic.
    Structura anului şcolar cuprinde un numar de 42 saptamani repartizate cate 21 de saptamani pe fiecare semestru. Pentru fiecare an de studiu, raportul intre saptamanile de invatamant  teoretic şi cele de invatamant clinic/semestru se prezinta astfel: anul I - 15 saptamani  invatamant teoretic şi 6 saptamani  invatamant clinic; anii II şi III - 12 saptamani  invatamant teoretic şi 9  saptamani  invatamant clinic.
    Pregatirea practica a elevilor şcolii noastre se desfasoara prin stagii curriculare de instruire, in conformitate cu legislatia şi normativele in vigoare, in cadrul clinicilor din spitalele din Craiova şi in alte unitati şi institutii de profil, inclusiv in alte tari europene, conform planurilor de invatamant, in baza parteneriatelor incheiate intre şcoala şi unitatile sanitare. Aceste stagii completeaza pregatirea teoretica a elevului, conturandu-i astfel pregatirea profesionala şi profilul moral.
    In toate serviciile in care elevii sunt repartizati in cursul formarii lor practice exista un maistru instructor, cadru didactic al şcolii, care coordoneaza activitatea acestora, prin colaborare cu personalul din sectiile respective şi face ca invatamantului clinic sa aiba, in ansamblul sau o valoare educativa, in formarea şi dezvoltarea deprinderilor practice.
    Avem in vedere ca invatamantul clinic sa aiba ca obiect toate aspectele rolului de asistent in materie de ingrijiri de sanatate la acest nivel, incluzand prevenirea bolii, educatia sanitara, precum şi toate ingrijirile de sanatate.
    Diplomele obtinute in urma absolvirii cursurilor Şcolii Ecologice ”Sfantul Ştefan” din  Craiova au recunoaştere nationala şi internationala.
    Pentru o stimulare  a performantei şcolare asiguram burse de studii, prin reducerea taxei şcolare la primi trei elevi, din clasele obişnuite şi la toti elevii din clasele de performanta.
    Pentru un sprijin social acordam şi burse sociale, prin reducerea taxei cu 25% - 100% , elevilor cu necazuri speciale, in limita unui buget realizat din penalitatile elevilor care intarzie prea mult cu plata ratelor care compun taxa şcolara.
    Astfel, in anul scolar 2011-2012, totalul burselor de merit / de studiu şi bursele sociale a fost de peste 35.000 lei.


Flag Counter
Copyright © 2013
Web Concept and Design by Sebastian Sbirna and Dan Tiganila