Andreea Moldovan si Nicoleta Matea, “casnicele” de la “MasterChef”, sunt frumoase, talentate si maritate.Andreea Moldovan a fost prima “casnica” de la “MasterChef”, deopotriva admirata si criticata in concurs.

  Colegii au spus despre ea ca ar fi avut o relatie mai speciala cu un alt concurent. Zvonul legat de presupusa infidelitate a Andreei a fost lansat de Flavia Meterez care declara in timpul unei emisiuni. “Eu despre Andreea am aflat acum ca e maritata si are copil, ceea ce m-a surprins, pentru ca era in tandreturi maxime cu unul dintre concurenti”.

  “Ce, n-am flirtat cu nimeni. Exclus!”, s-a aparat Andreea atunci. Andreea Moldovan este casatorita cu DJ Optick si impreuna au o fetita de 4 ani, pe nume Ava. S-ar fi cunoscut in club, acolo unde el punea muzica, iar ea era o mare petrecareata.


  Dincolo de ceea ce s-a speculat, cei doi au o relatie fericita. Sunt impreuna din 2006 si au incredere unul in celalalt.

  “Andreea este o tipa foarte OK, dar la TV e foarte simplu sa tai niste texte. Este o sotie iubitoare, o mama devotata. Si contrar celor ce se spun in presa, chiar isi iubeste familia”, spunea DJ Optick.

  “Presa speculeaza absolut orice, nimeni nu are voie sa vorbeasca cu nimeni fiindca se interpreteaza. Nu avem o casnicie deschisa”, declara Andreea.

  Nicoleta Matea a reusit in cel de-al doilea sezon sa-i calce Andreei pe urme si sa starneasca la fel de multe controverse. In primul rand, si-a adjudecat titlul de “casnica de la MasterChef”, apoi a reusit sa-i faca pe alti concurenti s-o antipatizeze pentru replicile acide.

  In cele din urma, si ea a fost surprinsa in tandreturi cu un coleg din show.

  Nicoleta este casatorita de numai cateva luni. Pe 16 iunie, de ziua ei, si-a intalnit sortitul, pe Seby. Pentru ca a doua zi era aniversarea lui, au petrecut impreuna si de atunci impreuna au ramas. Seby, care era stabilit in Austria, a venit sa o vada weekend-ul urmator si urmatorul si in ziua in care s-a implinit o luna de la prima lor intalnire Nicoleta a acceptat sa se mute cu el la Viena.

  Pe 10 ianuarie, noua casnica de la “MasterChef” si-a implinit un vis mai vechi: si-a pus silicoane. Implanturile de 350 ml i-au fost recomandate de medic si ea s-a conformat. Operatia a decurs perfect si recuperarea a fost miraculos de rapida. “Mi-am facut implanturi ca sa arat perfect la cununie”, le-ar fi spus atunci Nicoleta prietenilor.

  Asa ca pe 1 februarie tanara a mers cu pieptul inainte in fata ofiterului Starii Civile, la bratul iui Seby, iar cei doi au devenit sot si sotie.

  Sotul Nicoletei are o serie de afaceri mici, bazate pe comert si de cinci ani joaca poker profesionist. Momentan, Seby participa la turneele mici, iar premiile castigate pana acum s-au ridicat doar la cateva mii de euro.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  In spatele celor doua casnice de la "MasterChef" stau doi barbati puternici., 5.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  A doua zi de...

  Posted on May - 7 - 2013

  Adauga Comentariu

  Cum arata cea mai...

  Posted on May - 7 - 2013

  Adauga Comentariu

  Cu Ramon razi copios!

  Posted on Mar - 18 - 2014

  Adauga Comentariu

  Monica Irimia

  Posted on Oct - 1 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice