Greta

  Dupa o finala fenomenala in care au concurat o pereche super talentata de tineri Chefi, care au arata o fenomenala maestrie pentru gatit , Greta s-a distantat de Jack , fiind incoronata Junior MasterChef 2011 Australia.

  Avand in vedere standardele de gatit pe care Greta si Jack le-au aratat pe parcursul competitiei Junior MasterChef , a fost asigurata o batalie finala epica intre cei doi , asteptarile fiind la cel mai inalt nivel.


  Standardul asteptat din parte finalistilor a fost evident din momentul in care invitata speciala Donna Hay a intrat in bucataria Masterchef pentru a pregati prima provocare. Pusi sa realizeze un desert de fructe incredibil , concurenti au fost condusi in depozit pentru a gasi trei fructe cum nu au mai vazut pana atunci. In adevaratul stil MasterChef , aceasta scena a adus tot felul de fructe , de diferite dimensiuni si forme, lasandu-le lui Jack si Gretei numai un minut pentru a decide pe care le vor folosi.

  Jack

  Jack a decis sa fac  o constructie de capsuni si crema cu spirale de ciocolate, un fel complex care i-a facut pe membri juriului sa se intrebe daca ora alocata va fi suficienta pentru a completa toate elementele necesare. Pentru cateva clipe tensionate se parea ca vor avea dreptate , dar din fericire Matt Moran a intervenit in  a-l unsprezecelea ceas.

  Pentru desert, Greta a optat pentru o superba tarta de citrice , cu toate ca avea destule dificultati cu care sa se infrunte. Incercand pe cat posibil , nu a reusit sa faca rost de toate portocalele si lamile necesare , cerand ajutorul lui George pentru a remedia situatia. In final ,Greta a decis ca este nevoie de cateva improvizatii , facandu-si felul de desert intr-o forma cat mai abstracta. Abilitatea Gretei de a fi cu capul pe umeri  a dat rezultate , juriul fiind impresionat atat de gustul cat si de aspectul preparatului ei.

  Testul de presiune dintr-o finala MasterChef este in totdeauna o etapa speciala, dar de aceasta data a fost dublata de prezenta legendarului Tetsuya, care a prezentat felurile pe care chefi le vor gati  . In loc sa piarda timpul si sa se planga de sortimentele dificile, Greta si Jack au acceptat cu incredere testul, gatind cu fler , siguranta si cel mai important cu placere.

  Juriul a fost uimit de cat de bine s-au descurcat cu diferitele feluri de mancare , fiindu-le dificil sa ii distanteze la punctaj, Greta fiind cu putin castigatoare in fata lui Jack.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categories: International

  One Response so far.

  1. Dotz Micu says:

   Vrem si in Romania Junior MasterChef!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice