Georgiana Codrescu

  O tanara de 24 de ani a jucat cartea ei cea mai mare, pe o surpriza cu care a sperat sa imblanzeasca juriul. Si a reusit! :)
  Georgiana Codrescu, sau Gia, viseaza sa isi deschida intr-o zi un restaurant-concept – in care sa le serveasca clientilor mancare afrodisiaca pentru ca oamenii sa se iubeasca mai mult ce degusta mancarurile ei. Catalin Scarlatescu a gustat primul din curcanul gatit cu vin rosu picant si cu smochine. “V-ati incalzit? Efectul si-l face diseara”. “Pe la ce ora?” a fost curios juratul. “Pe la 9, 10 seara”.
  Cand a auzit ca smochina simbolizeaza organul sexual feminin, Sorin Bontea l-a rugat pe Catalin sa-i mai lase si lui. “Reprezinta un act foarte senzual, sa mananci o smochina” a completat concurenta.
  “La mine, un singur cuvant poate spune tot – orgasmic” i-a spus Florin Dumitrescu Georgianei.
  La Sorin Bontea, mancarea nu si-a facut efectul: ”De la mine ai un NU”.
  “Dar vreau asta si pot sa gatesc orice! Pot sa devin Masterchef” l-a rugat ea pe Catalin Scarlatescu, cel al carui raspuns era decisiv. Catalin a venit cu sortul si a imbratisat-o.
  “Cred ca voi ati votat doar pentru ca suneti excitati” si-a tachinat Sorin Bontea colegii , care au raspuns in acelasi stil glumet: “Acrisorule!”.. A obtinut 2 de DA! , mergand mai departe.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Georgiana Codrescu, 1.0 out of 10 based on 1 rating
  Categories: Concurenti sezonul 1

  One Response so far.

  1. Hermi says:

   Fiinta asta, dupa ce ca e urata rau, avea o problema cu afrodisiacele.. Calm, fato, calm!..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice