Florin Dumitrescu

  Florin Dumitrescu stie 1000 de retete dar se fereste de meniul traditional caci este greu de preparat.
  Acesta si-a deschis sufletul in fata unui interviu acordat de o revista romaneasca .El a povestiti despre debutul lui ca bucatar, meserie in care astazi,la numai 24 de ani , se poate considera un as:”Am vazut la televizor o emisiune cu un bucatar care gatea :erea in alb ,curat imbracat,cu unghiile facute ok si foarte ingrijit si ma gandeam sa incerc si eu. Si m-am dus la taica-miu si i-am zis << Vreau sa ma fac bucatar!>> “. Pana in prezent Florin a schimbat aproape 26 de locuri de munca , si asta numai in 10 ani. A inceput de la munca de jos , de la curatat morcovi, de la mentinut curatenia in camera frigorifica si furnizarea garniturilor pentru farfuriile din restaurant. La cerintele patronilor a facut si scoala de bucatari insa considera ca in Romania nu ai ce invata la astfel de cursuri. Acum stie peste 1000 de retete. “Din greseli am inventat foarte multe preparate de care sunt foarte mandru”, mai spune Florin. Recunoaste ca punctul lui sensibil este chiar bucataria romaneasca:”Nu pot s-o fac ,nu imi iese deloc. Indiferent cat de mult ma implic, nu-mi iese. Si am zis ca n-o sa mai incerc.Retetele sunt foarte stricte,mult mai stricte decat cele frantuzesti.La retetele romanesti daca nu faci ce trebuie iti iese altceva si acel altceva nu este comestibil.”

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  2 Responses so far.

  1. elise says:

   concediati in clipa asta persoana care a scris si/ sau editat postul asta. e plin de greseli de ortografie si punctuatie. PLIN!
   mi-a fost mie rusine sa citesc pana la capat.

   e incredibil sa se intample asa ceva pe un site oficial de emisiune. chiar daca ati dat copy/ paste de pe blogul lui florin, corectati-i naibii greselile si scrieti corect. sau puneti pe altcineva in loc – cineva cu MINIME competente lingvistice pe care orice om mediocru le invata in clasa a 5-a.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Vlad says:

   Asa este!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice