Florin Dumitrescu, cel mai tanar si cel mai popular jurat de la MasterChef, a intrat de ieri in grupul purtatorilor de ochelari de vedere.
  Chef Florin a postat pe blogul personal o fotografie care il arata purtand o pereche de ochelari moderni, pe care a fost nevoit sa si-i cumpere la indicatiile medicului.
  Juratul de la Masterchef este chiar mandru de aceasta schimbare de look:


  “Astazi este prima oara si sunt foarte mandru. Astazi, am vazut lumea cu alti ochi si mi-a placut! Astazi, am avut ,,rau de mare” pentru prima data in viata mea! Astazi, in urma unor analize, mi-am inceput tratamentul! De astazi va pot vedea, indiferent cat de departe sunteti!” a scris Florin Dumitrescu.
  Chiar daca vede lumea acum cu alti ochi, unii mai buni si mai patrunzatori, Florin Dumitrescu a simtit pentru prima oara pe pielea lui cum este sa “ai rau de mare”, semn ca nu s-a acomodat inca cu primele dioptrii. Avand in vedere ca acestea nu sunt foarte mari (-1, respectiv – 0,75), daca ochelarii vor fi purtati cu strictete, dioptriile ar putea fi corectate intr-o perioada relativ scurta de timp. Pana atunci, Florin Dumitrescu se poate bucura de noul sau look. :)

  Florin Dumitrescu

   

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Florin Dumitrescu de la MasterChef si-a schimbat look-ul, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice