Petru

  Afla chiar de la el cum i s-a parut participarea la una dintre probele MasterChef.
  “Cand am fost invitat in emisiunea MasterChef sa-mi dau cu parerea despre ceea ce urmau sa faca concurentii, am fost un pic speriat. In primul rand pentru ca nu sunt un specialist si in al doilea rand pentru ca nu-mi place sa dau verdicte”, spune Busu.


  “Slava Domnului, nu a trebuit sa fac nici una, nici alta. Pur si simplu am gustat si m-am “imbatat” cu aromele surprinzatoare ale creatiilor concurentilor, pentru ca trebuie sa stiti ca da, ei acolo creeaza. Mai cu seama la aceasta proba la care am asitat si eu, o proba in care miza era tocmai creatia”, adauga el.
  “Sunt uimit de puterea cu care cei trei semizei cateodata rautaciosi, v-ati dat seama ca vorbesc despre jurati, reusesc sa-mi transmita intreaga savoare sau, dimpotriva, lipsa gustului unui preparat. Ceea ce in televiziune este foarte complicat pentru ca, sa nu uitam, la MasterChef personajul principal este mancarea. Pe care eu, spectator, nu pot sa o gust, nu pot sa o miros”, mai explica Florin Busuioc.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Episodul 1 – Partea...

  Posted on Mar - 20 - 2012

  5 Comentarii

  Alexandru Constantin Hora

  Posted on Mar - 20 - 2013

  Adauga Comentariu

  Promo Agricol

  Posted on Feb - 10 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice