Tim Anderson

  In plina finala la MasterChef 2011 , Elisabeth si Xanvier au avut placerea de a primi o mana de ajutor din partea fostilor canditati la realizarea unui meniu pentru 30 de invitati.  Pentru Elisabeth se parea ca nimic nu ii merge conform planului ,situatia escaladand prin amplificarea conflictului dintre ea si Sabrina.

  MasterChef este o competitie culinara specifica , dar este deasemenea si o aventura umana inedita. Fiind intrebati , candidatii editiei Masterchef 2011 au confirmat ca au intalnit adversari redutabil , dar mai ale prieteni noi. Elisabetha spunea o poveste prin care sustinea afirmatia de mai sus . Desi cele doua tinere mame sunt adversare in acesta competitie , ele devenind bune prietene in afara ei.

  Dintre cele doua finaliste , cel mai bun MasterChef al sezonului a fost aleasa Elisabeth, in varsta de 35 ani.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • masterchef franta
  Categories: International

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice