Felicia are 44 de ani si provine dintr-o familie simpla, modesta.

  Mai are doi frati si o sora vitrega din partea mamei. Tatal sau are 75 de ani si este pensionar. Despre mama sa spune ca a fost o femeie minunata, muncitoare, care a avut grija de copiii ei. S-a stins insa in 2006, rapusa de o boala necrutatoare.

  Felicia povesteste ca in copilarie a trecut prin momente dificile, au pierdut casa intr-un incediu, mama lor s-a imbolnavit de inima, cu mari sacrificii a mers apoi la scoala la Cluj. Dupa o incercare esuata de a-si reface viata in Italia, Felicia s-a intors in tara unde l-a cunoscut pe fostul sau sot. Casnicia nu a functionat.

  La 27 de ani s-a imbolnavit de ocluzie intestinala si timp de un an nu a iesit din casa. Atunci a inceput sa gateasca pentru cei care veneau sa o viziteze si astfel a descoperit cat de mult ii place bucataria.

  Dupa recuperare s-a intors in Italia, unde a muncit ca barman, vanzatoare, ospatara, receptionera. In timp a reusit sa isi deschisa propria afacere si a devenit proprietara de restaurant. Insa din cauza crizei a fost nevoita sa inchida afacerea. In vara anului 2013 a lucrat intr-un hotel ca barman, receptionera, ospatar si salvamar.

  In prezent isi dedica timpul gatitului. Stiind cat de pasionata este de bucatarie si cat de bine gateste, prietenele sale au inscris-o la “MasterChef”.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Felicia Tucă , 10.0 out of 10 based on 4 ratings

  Termeni de cautare

  • masterchef sezonul 3 concurenti
  Categories: Concurenti sezonul 3

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice