MasterChef Romania Proba celebritatii Episodul 1 -partea 1

  MASTERCHEF: PROBA CELEBRITATII 2013 -A DOUA EDITIE – partea 1
  Dupa ce in prima editie si-au prezentat cate un autograf culinar si au primit din partea chefilor sortul MasterChef, vedetele se vor afla in cea de-a doua editie a show-ului fata in fata cu prima Cutie a misterelor. In bucataria MasterChef ingeniozitatea si originalitatea sunt conditii obligatorii, astfel ca la prima proba a serii cele 15 vedete concurente vor primi sarcina sa demonstreze nu doar ca se pricep la gatit, ci si ca stiu sa se descurce in situatii limita.
  Asa se face ca vedetele de la “MasterChef – Proba celebritatii” vor primi din partea celor trei jurati misiunea de a gati cu un set de produse date, din care trebuie sa pregateasca preparate originale, pe care trebuie sa le combine ingenious, astfel incat platingurile sa fie demne de bucataria in care se afla. In plus, proba are si o miza pentru ca cel care va prezenta cea mai buna farfurie va obtine un avantaj la urmatorul test.
  Fie ca vor gati deserturi sau feluri principale, fie ca vor jongla cu ingrediente pentru a pregati doar o farfurie sau mai multe, concurentii incep sa simta cu adevarat presiunea concursului si a lucrului intr-o bucatarie profesionsita. Gatitul se va lasa si cu cantec, la propriu, caci pentru a indulci atmosfera vedetele le vor fredona juratilor o melodie. Nu vor lipsi nici accidentarile, astfel ca atat Don Baxter, cat si Carmen Serban vor avea nevoie de interventia medicului pentru a-si bandaja degetele.
  Cea de-a doua proba a serii va aduce in platoul MasterChef o vedeta de cinci stele din lumea artei culinare, chef Samuel Le Torriellec, de la care concurentii vor primi o adevarata lectie de gastronomie: il vor urmari fascinati, vor lua notite, vor exclama de uimire, iar la final trebuie sa reproduca cu acuratete platingul acestuia.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Episodul 2 - Partea 1, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Chef Adrian Hadean

  Posted on Sep - 15 - 2014

  Adauga Comentariu

  Ei i-au lasat cu...

  Posted on Apr - 3 - 2012

  Adauga Comentariu

  Turnulet de risotto in...

  Posted on May - 22 - 2012

  Adauga Comentariu

  Andreea Moldovan de la...

  Posted on Aug - 21 - 2012

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice