Petru

  Pe 5 si 6 iunie, de la 20.30, Pro Tv difuzeaza finala “MasterChef” in doua portii generoase de suspans, competitie, suprize nebanuite, dar si multi invitati.
  Seara de marti se va deschide cu o proba de foc in urma careia se vor alege cei 6 finalisti ai show-ului. Pana atunci insa, cei 8 semifinalisti care se vor intrece saptamana viitoare pentru un loc in finala raspund la intrebarea ce si-ar dori sa faca dupa terminarea show-ului.


  Simona Paslaru:
  Voi continua cursurile de sommelier in Belgia. Mai am un an din 5 si voi obtine diploma. In paralel, mi-am propus sa urmez cursuri pentru a obtine diploma de bucatar. Pentru a ma perfectiona, voi incerca sa lucrez cu bucatari renumiti din regiunea mea, in Belgia. I-am contactat deja si sunt de acord. Bineinteles ca voi lua in considerare si orice alte propuneri. Voi analiza foarte bine tot ceea ce mi se va propune pe viitor si voi lua decizia cea mai buna. Cine stie? Poate voi reveni in România mai repede decat credeam!
  Gabi Godeanu:
  Dupa terminarea acestui show imi doresc sa ma concentrez pe o afacere cu o rotiserie, care sa pregateasca cele mai curate si mai proaspete produse din pui, rata, curcan, miel, prepelita, toate produsele fiind hallal (sfintite).
  Petru Buiuca:
  Dupa acest show imi doresc sa explorez din ce in ce mai mult domeniul gastronomiei. Mi-ar placea sa pun in practica mai des tot ce am invatat in acest show, dar si cunostintele acumulate la cursurile de bucatar pe le-am facut. Din pacate, pana la acest show, nu am avut ocazia sa lucrez intr-o bucatarie profesionista, dar dupa tot ce am trait la MasterChef mi-ar placea foarte mult sa experimentez toate senzatiile traite in aceasta perioada. Daca ar fi dupa mine, as absorbi toate cartile scrise pe acest subiect si as experimenta cu ele! Nu in ultimul rand, mi-as dori sa-mi pot ajuta familia.
  Andreea Moldovan:
  Imi doresc sa ies din confortul bucatariei mele si sa ajung in liga profesionista, acum ca am trecut prin experienta frumoasa dar si dura a concursului, munca in restaurant nu ma mai sperie.
  Alexandru Petricean:
  Imi doresc sa cobor in bucataria profesionista si sa fac cariera in acest domeniu. Am ganduri mari si-mi doresc nespus sa fac din aceasta pasiune un mod de viata, o sursa de venit si un nesecat izvor de idei care sa revolutioneze bucataria romaneasca.


  Mehrzad Moghazehi:
  Totul depinde de ce oferte primesc, nu stiu ce imi rezerva viitorul si pentru mine sper sa fie o surpriza placuta! :) Mi as dori sa lucrez in domeniu si sa am de la cine invata, mi-ar placea sa am o emisune strict legata de preparate orientale, dar la mine totul depinde de program. In general vreau sa fac in asa fel incat sa am cat mai mult timp liber, ca sa petrec cat mai mult timp cu fetita mea iubita.
  Bogdan Alexandrescu:
  Mi-ar placea enorm sa lucrez in domeniul culinar, sa pot sa schimb mentalitati… o sa incerc sa ma implic in cat mai multe proiecte menite sa educe publicul sa manance sanatos, gustos si sa renunte putin la mix grill, ceafa de porc si alte ”romanisme”.
  Mimi Nicolae:
  O sa-mi continui viata de dinainte, insa mi-ar placea foarte mult sa fac un curs de bucatarie… si cine stie?!!! Gatitul este pasiunea mea de o viata si mai ales experienta pe care o traiesc acum la MasterChef ma face sa cred ca as putea sa devin chef intr-o bucatarie. Ceea ce am gatit pana acum in bucataria MasterChef imi da foarte multa incredere si cred ca am un mic avantaj fata de concurenti prin faptul ca gustul preparatelor mele au fost de cele mai multe ori apreciate de catre cei 3 chefi.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice