MasterChef Romania Sezonul 3 Proba celebritatii Episodul 9 -partea 2  MASTERCHEF: PROBA CELEBRITATII 2013 – ED. 9- partea 2
  La “MasterChef – Proba celebritatii” spiritele se incing iar intre vedetele concurente. Cei trei jurati vor anunta echipa castigatoare in urma probei de saptamana trecuta de la botez, insa orgoliile si nemultumirile isi vor face loc in randurile concurentilor. Asa se face ca Don Baxter, Pacha Man si Alex Dima isi vor ascuti nu doar talentul culinar, ci si replicile taioase, in vreme ce chefii vor incerca sa apalneze conflictele pentru ca toata lumea sa se concentreze pe gatit.
  Vedetele vor avea parte de inca o proba in aer liber, la care primesc misiunea de a gati pentru alte vedete, colegi de breasla si fosti participanti in show-urile de la Pro Tv, de la “MasterChef” la “Vocea Romaniei”. Asa se face ca cei ramasi in cursa isi iau in primire bancurile de lucru instalate in aer liber, pe malul lacului din Buftea, si vor incerca sa pregateasca meniuri atent alese, preparate gustoase si sofisticate cu care sa-si rasfete oaspetii si sa le castige astfel voturile. Printre vedetele pentru care au de gatit martea aceasta concurentii de la “MasterChef – Proba celebritatii” se numara Adela Popescu, Radu Vilcan, Dana Rogoz sau trupa Mandinga.
  Si tot in aceasta editie, o noua proba ii aduce pe concurenti in fata unei noi provocari, lansate de jurati impreuna cu invitatul lor, Vlad Muresan, somelierul concurent in cel de-al doilea sezon “MasterChef”: vedetele trebuie sa gateasca preparate care sa se asorteze perfect cu vinurile expuse in fata lor.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Editia 9 - Partea 2, 10.0 out of 10 based on 1 rating
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Promo Agricol

  Posted on Feb - 10 - 2012

  Adauga Comentariu

  Nicoleta Matea

  Posted on Mar - 19 - 2013

  3 Comentarii

  Lista completa cu cei...

  Posted on Apr - 15 - 2014

  Adauga Comentariu

  Editia 9 – Partea...

  Posted on May - 15 - 2012

  8 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice