Video Partea 2 >>

  Concurentii vor trece prin noi probe de foc ce le vor pune la incercare creativitatea, concentrarea, inventivitatea. Cu cat inainteaza in competitie, cu atat presiunea este mai mare pentru concurentii de la “MasterChef”, iar lupta pentru a ramane in joc devine tot mai grea. Intr-un moment poti fi in fruntea clasamentului, iar in urmatorul moment poti fi la coada lui, sunt de parere concurentii care cred ca in acest concurs nu ai foarte mult timp sa te bucuri pentru ca acum esti sus, iar dupa inca o proba poti fi jos. Din pacate, editia de maine seara nu le va demonta convingerile, cu atat mai mult cu cat se va dovedi ca locul fiecaruia in competitie se poate schimba de la un moment la altul.
  Prima careia vor trebui sa-i faca fata marti, 8 mai, va fi o noua proba din Cutia Misterelor, in timpul careia concurentii trebuie sa gateasca numai cu ingredientele aflate in cutie. Dupa 60 de minute in care vor incerca sa faca preparate cat mai gustoase si mai aspectuoase, cu care sa-i impresioneze pe cei 3 Chefi, doar 3 dintre ele vor fi degustate de jurati. Evident, acestea vor fi alese dintre cele mai bune farfurii realizate de concurentii ramasi in competitie. Cel care va reusi sa-si propulseze preparatul in topul celor mai apreciate farfurii va avea si privilegiul de a alege din 3 tipuri de carne diferite pe cel pe baza caruia sa pregateasca mancare pentru proba urmatoare. Va fi felul de carne ales de fericitul castigator al primei probe pe gustul concurentilor? Se vor pricepe acestia sa-l gateasca? Vor reusi concurentii sa termine de gatit in timpul pus la dispozitie?
  Cei care nu vor convinge la aceasta proba vor fi evaluati la testul sub presiune, testul de recunoastere a ingredientelor, o proba mai mult decat periculoasa in care insusi sortul MasterChef este pus in joc. De aceasta data, concurentii vor trebui sa identifice cat mai multe tipuri de pesti din sortimentele expuse.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • masterchef editia 2 episodul 8
  Categories: Video Emisiune

  2 Responses so far.

  1. iusmar says:

   Va rog sa nu mai puneti stiri pe prima pagina care sa strice emisiunea pentru ceilalti, de genul X a plecat. Puteti gasi alte formulari mai fericite (“afla cine a parasit competitia, ultimul concurent care a parasit masterchef” etc.)
   In rest, multumesc tuturor celor care se ocupa de acest site.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: -1 (from 1 vote)
  2. Electrostil says:

   Super tare !!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: -1 (from 1 vote)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice