<< Video Partea 2 || Video Partea 4 >>

  Concurentii vor trece prin noi probe de foc ce le vor pune la incercare creativitatea, concentrarea, inventivitatea. Cu cat inainteaza in competitie, cu atat presiunea este mai mare pentru concurentii de la “MasterChef”, iar lupta pentru a ramane in joc devine tot mai grea. Intr-un moment poti fi in fruntea clasamentului, iar in urmatorul moment poti fi la coada lui, sunt de parere concurentii care cred ca in acest concurs nu ai foarte mult timp sa te bucuri pentru ca acum esti sus, iar dupa inca o proba poti fi jos. Din pacate, editia de maine seara nu le va demonta convingerile, cu atat mai mult cu cat se va dovedi ca locul fiecaruia in competitie se poate schimba de la un moment la altul.
  Prima careia vor trebui sa-i faca fata marti, 8 mai, va fi o noua proba din Cutia Misterelor, in timpul careia concurentii trebuie sa gateasca numai cu ingredientele aflate in cutie. Dupa 60 de minute in care vor incerca sa faca preparate cat mai gustoase si mai aspectuoase, cu care sa-i impresioneze pe cei 3 Chefi, doar 3 dintre ele vor fi degustate de jurati. Evident, acestea vor fi alese dintre cele mai bune farfurii realizate de concurentii ramasi in competitie. Cel care va reusi sa-si propulseze preparatul in topul celor mai apreciate farfurii va avea si privilegiul de a alege din 3 tipuri de carne diferite pe cel pe baza caruia sa pregateasca mancare pentru proba urmatoare. Va fi felul de carne ales de fericitul castigator al primei probe pe gustul concurentilor? Se vor pricepe acestia sa-l gateasca? Vor reusi concurentii sa termine de gatit in timpul pus la dispozitie?
  Cei care nu vor convinge la aceasta proba vor fi evaluati la testul sub presiune, testul de recunoastere a ingredientelor, o proba mai mult decat periculoasa in care insusi sortul MasterChef este pus in joc. De aceasta data, concurentii vor trebui sa identifice cat mai multe tipuri de pesti din sortimentele expuse.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categories: Video Emisiune

  2 Responses so far.

  1. Calin says:

   Buna ziua! Va rog sa-mi permiteti sa va sugerez ca la proba cu ghicitul ingredientelor sa-l scoateti din sala pe primul care ghiceste cele mai putine, intrucat daca intra la baraj, va avea un avantaj fata de cel de al doilea “loser”, deoarece va avea mai multa informatie la dispozitie, capatata pe nemeritate privind la ceilalti participanti, al doilea “barajist” fiind in acest fel putin condamnat sa plece acasa. In rest numai de bine, frumoasa emisiunea, ar fi fost si mai frumoasa daca ar fi fost un format 100% romanesc, insa …. las-o ma ca merge-asea!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • alina says:

    sunt total de acord, dar avand in vedere ca inregistrarile ptr. emisiune au fost finalizate, acum nu se mai poate face nimic.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Padurariu Elena

  Posted on Mar - 19 - 2013

  Adauga Comentariu

  Carnea asta de porc...

  Posted on Apr - 24 - 2012

  2 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice