<< Video Partea 3 | Video Partea 5 >>

  Dupa ce au trecut cu bine de prima proba in deplasare, nunta lui Edi si a Silviei Stancu, concurentii MasterChef ramasi in cursa MasterChef se intorc martea aceasta in bucatarie pentru noi probe pline de tensiune. Cutia Misterelor se intoarce cu si mai multe provocari, astfel ca in editia 6, creativitatea concurentilor MasterChef va fi pusa la grea incercare pentru ca vor avea de gatit spectaculos cu un numar finit de ingrediente si, mai ales, cu un ingredient vedeta despre care multi nu stiu aproape nimic. Iar la final, recunoasterea unor condimete si ierburi aromatice va face diferenta, astfel ca seara se va lasa cu alte eliminari.
  Cutia Misterelor de martea aceasta, pentru multi o proba frumoasa, provocatoare, incitanta, se va dovedi derutanta pentru ca cei ramasi in competitie se vor confrunta cu un ingredient surpriza. Cine va da dovada de inspiratie si dibacie va intra in randul celor 3 cele mai frumoase farfurii, dintre care doar un singur concurent va primi avantajul mult ravnit: posibilitatea de a alege tema urmatoarei probe. Ce tema va alege castigatorul si cine va reusi sa se remarce si sa treaca mai departe de aceasta etapa, telespectatorii vor descoperi maine seara, in cea de-a sasea editie a emisiunii MasterChef.
  La finalul editiei, concurentii MasterChef care nu vor reusi sa se salveze dupa cea de-a doua proba a editiei, vor intra intr-un test nebunesc, o premiera pentru competitia de pana acum: acestia vor lua parte la un test de degustare, mai exact de recunoastere a unor ingrediente, condimente si ierburi aromatice care, desi la prima vedere par simple, vor fi o reala piatra de incercare. Acesta este testul suprem care va face diferenta si in urma caruia se va decide cine are stofa de MasterChef si cine pleaca acasa. Fiecare concurent MasterChef va intrat in aceasta proba trebuie sa inspecteze cu atentie, sa guste si sa ghiceasca dintr-o gama larga de ierburi si condimente. La prima greseala insa, testul se opreste. Cu cat un concurent recunoaste mai multe ingrediente, cu atat are mai multe sanse de a se salva. La final, vom afla cine va parasi competitia MasterChef, dar si care vor fi urmatoarele probe la care vor fi supusi cei ramasi in concurs.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categories: Video Emisiune

  One Response so far.

  1. Mike says:

   probabil ca cuantifici mai bine valoarea lor daca ii pui sa indentifice din 10 ingrediente fara oprire la greseala … cam aiurea proba

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Editia 13 Marea Finala...

  Posted on Jun - 6 - 2012

  2 Comentarii

  Cei trei jurati de...

  Posted on Mar - 12 - 2013

  1 Comentariu

  Andrei Georgeo

  Posted on Mar - 20 - 2013

  2 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice