MasterChef Romania Proba celebritatii Episodul 5 -partea 1  Vedetele ramase in concurs se vor intalni fata in fata cu fosti concurenti ale primelor doua sezoane “MasterChef” si vor incerca sa le egaleze talentul in bucatarie. Asa se face ca Sidia Sissoko, Mimi Nicolae, Andreea Moldovan, Victor Nemes, Alex Hora, Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu se vor intoarce in bucataria MasterChef si vor gati, lansand o provocare vedetelor aflate in competitie.
  Emotiile isi vor gasi si ele locul in aceasta editie, mai ales ca pentru fostii concurenti revenirea in bucataria MasterChef este intotdeauna prilej de bucurie, dar si de nostalgie. ”Intotdeauna ma simt extraordinar de bine in acest studio”, marturiseste Alex Petricean, cunoscut drept D’Artagnan dupa participarea la ”MasterChef”. ”Sunt foarte recunoscator sansei care mi-a fost oferita”, a mai spus el. ”Revenirea in platou, ca de fiecare data, e foarte tare, te incearca tot felul de sentimente, amintiri”, e de parere si Bogdan ”Dexter” Alexandrescu. ”Ma intorc cu mare drag intotdeauna pe platourile de la MasterChef”, adauga si Mimi Nicolae, ”am aceleasi emotii de fiecare data.” La randul lui, Alex Hora crede ca ”e o nebunie sa fii inapoi aici, sa vezi platoul, sa vezi bucataria, regasesti aici tot ce ai trait in acele doua luni de MasterChef.” Fiecare dintre ei va retrai adrenalina gatitului la ”MasterChef”, numai ca de data aceasta preparatul special cu care fiecare dintre ei se va prezenta nu va fi jurizat, ci va fi dat drept model si sarcina de lucru pentru vedetele din concurs. Pacha Man, cel care saptamana trecuta a obtinut avantajul in proba Cutia Misterelor are acum posibilitatea sa aleaga ce sa gateasca fiecare in parte si sa transforme astfel situatia in favoarea sa.
  Mai mult decat atat, editia va aduce inca o proba in deplasare, la munte, proba care vine la pachet cu mult neprevazut.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Editia 5 partea 1, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

  Termeni de cautare

  • yhs-elex_22find
  • masterchef sezonul 5 episodul 3
  • masterchef romania sezonul 4 episodul 5
  • masterchef proba vedetelor episodul 5
  • masterchef romania sezonul 5 ep 1
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Episodul 2 – Partea...

  Posted on Mar - 27 - 2012

  Adauga Comentariu

  Florin Bordianu

  Posted on Mar - 19 - 2013

  Adauga Comentariu

  Tecsa Ioana

  Posted on Mar - 3 - 2013

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice