<< Video Partea 4 |

  Pe baza unui singur ingredient “vedeta”, pe care telespectatorii il vor descoperi in cea de-a patra editie a emisiunii MasterChef, concurentii vor trebui sa pregateasca o farfurie demna de MasterChef, care sa le asigure ramanerea in concurs. Alimentul ales de cei trei Chefi se va dovedi unul care ii va pune la grea incercare. Dupa 5 minute in care isi pot alege ingredientele ajutatoare, concurentii vor avea la dispozitie doar o jumatate de ora pentru prepararea unei farfurii cu care sa-i impresioneze pe jurati. Presiunea timpului va apasa foarte greu pe umerii concurentilor si asa intimidati. Fie ca vor avea probleme in folosirea ustensilelor, fie ca vor constata ca ingredientele ajutatoare alese in cele 5 minute nu au fost cele mai potrivite, concurentii vor trece prin momente de tensiune neimaginata.
  La finalul probei, doar 21 dintre ei vor merge mai departe si vor intra in cel mai dorit loc, Bucataria MasterChef. Aceasta se va dovedi mai mult decit si-au imaginat vreodata concurentii. Multitudinea de ustensile si echipamente specifice unei bucatarii de ultima generatie ii vor lasa cu gura cascata pe concurenti, care vor fi mai mult decit incantati de ceea ce vor gasi aici. Bucataria MasterChef este ceea ce se poate numi “visul oricarui bucatar!”, chiar daca unii au intalnit acolo obiecte pe care nici nu stiau sa le foloseasca.
  Aici, in bucataria MasterChef, cei trei Chefi vor solicita un alt nivel al creativitatii si imaginatiei in primul test-provocare: Cutia Misterelor. Fiecare concurent va trebui sa gateasca si sa prezinte un preparat remarcabil folosind exclusiv ingredientele ascunse in cutie. La finalul probei, vor fi alese cele mai bune trei preparate. Din randul lor, primul clasat va avea un avantaj imens in urmatorul test de inventivitate, avantaj care il va pune la loc sigur in acest test care este unul eliminatoriu. Cel care se va clasa pe primul loc va obtine si dreptul de a alege tema urmatoarei probe: bucataria italieneasca, bucataria chinezeasca sau bucataria frantuzeasca. Ce tema va alege castigatorul si cine va reusi sa se remarce si sa se situeze pe primul loc, telespectatorii vor descoperi maine seara, in cea de-a patra editie a emisiunii MasterChef. Pentru unii, cele 60 de minute in care vor trebui sa gateasca preparate care sa-i impresioneze pe cei trei Chefi se vor dovedi “cea mai lunga proba de rezistenta fizica si psihica din viata lor de bucatari amatori”, iar pentru altii “ca o finala Champions League.”
  La finalul editiei de maine se va stabili cine va fi primul concurent din randul celor 21 acceptati in Bucataria MasterChef care va parasi competitia.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categories: Video Emisiune

  3 Responses so far.

  1. diana says:

   SUPER FAINA EMISIUNEAAA!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Cristina says:

   Il ador pe Sissoko! Este “o traire extrema” acest om. Vad si vad si revad emisiunea online, in mod special secventele cu protagonistul preferat.
   Nu mi se pare prea demna de admiartie Andreea…..
   Felicitari PRO TV pentru emisiune.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • EuG says:

    Show-ul a aparut in UK in anii 90. Formatul este identic cu cel din US ( de la probe la decor,pana la atitudinea chef-ilor). Nu Pro TV a creat formatul, l-a adoptat doar.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply



  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Carnea asta de porc...

  Posted on Apr - 24 - 2012

  2 Comentarii

  Supa crema de legume...

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Parea mult prea simplu...

  Posted on Apr - 24 - 2012

  4 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice