Ce au in comun un taximetrist, o contabila si un invatator?
  Pasiunea pentru gatit, cea care ii aduce marti seara la MasterChef in fata juriului format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, in ultima parte a etapei preselectiilor.
  Daca o contabila va miza in competitie pe un inedit preparat de origine coreeana, iar o alta concurenta va aduce in fata juratilor un platou exotic de paella cu fructe de mare, marti seara nu vor lipsi nici preparatele traditionale romanesti, cum ar fi sarmalutele. Sortul MasterChef nu se obtine insa usor, astfel ca juratii vor imparti in stanga si-n dreapta verdicte dure, precum “e sub nivelul oricarei bucatarii”. Surpiza va fi insa maxima pentru unii concurenti care vor primi poate cele mai frumoase cuvinte de lauda din partea unor specialisti. “Cred ca sunt putin mai mandru decat dumneavoastra”, va spune Florin in fata unui preparat gatit ca la carte, in vreme ce un alt concurent va fi de-a dreptul coplesit sa auda ca a gatit cel mai bun preparat de la “MasterChef”!
  Ceapa – o etapa eliminatorie
  Cei care au primit din partea juriului sortul MasterChef vor intra in urmatoarea etapa a show-ului, in care se vor confrunta cu o proba eliminatorie. Aparent banala, ceapa va fi cea care va face diferenta pentru ca aceasta cere multa maiestrie, precizie si talent. Taiata corect, asa cum o face un bucatar profesionist, ceapa va fi cea care va decide cine merge mai departe in competitie. Toti concurentii care au obtinut un sort MasterChef vor intra in aceasta proba si vor avea la dispozitie doua boluri mari, pe care sa le umple cu ceapa taiata in doua feluri. Acestia vor fi atent supravegheati de cei trei jurati, astfel ca orice greseala va fi dur taxata. La final, numai 41 de concurenti vor trece de aceasta proba si vor merge mai departe in concurs, fiind cu un pas mai aproape de mult ravnita bucatarie MasterChef.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • masterchef editia 3
  • masterchef romania 09 aprilie
  Categories: Video Emisiune

  4 Responses so far.

  1. cosmin says:

   felicitari e un spectacol deosebit la care uitandu-ma am placuta senzatie ca nu imi irosesc timpul!
   sigur ca timpul s-ar putea sa ma contrazica … 😀

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Bijuterii says:

   E a treia editie si deja m-am “atasat” de unii concurenti. Mi-ar parea rau sa fie eliminati.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  3. diana says:

   SUPER EMISIUNE…..TE CUCERESTE CU FIECARE SERIAL….BRAVOO CONCURENTILOR CARE AU REUSIT…..BRAVOO MASTERILOR CHEFI…..IN SPECIAL SORIN BONTEA…I-MI PLACE ATITUDINEA LUI….

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • victor says:

    bine ca a-ti dato afara pe boarfa aia de dansatoare

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice