Nunta la MasterChef

  La cei 25 de ani ai sai, Alexandru Petricean este student, practicant de scrima la clubul Steaua si, mai nou, somer pentru ca si-a dat demisia de la locul de munca pentru a acorda toata atentia sa acestei competitii a gustului.
  “Am facut scrima de performanta pana la 20 de ani, acum fac doar din pasiune. Am venit la MasterChef dintr-un singur motiv – vreau sa fiu primul MasterChef al Romaniei!” a spus tanarul, care s-a prezentat la preselectii cu o tarta frantuzeasca – quiche lorraine.


  La nunta Silviei cu Edi Stancu, Alexandru a cam dat-o in bara si era cat pe ce sa dea foc Bucataria MasterChef. A pus unt intr-o tigaie incinsa la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos. Flacari inalte, fum, panica – asta pana cand a aparut Chef Catalin Scarlatescu in peisaj. Juratul a fost cel care salvat situatia: a aruncat tigaia pe jos si a stins focul.
  “Esti tacanit? Pleaca de-aici! Nu pui nimic, niciodata intr-o tigaie incinsa!” i-a spus el concurentului.
  “N-am mai vazut asa ceva in viata mea. Am plecat un pic de langa tigaie si nu mi-am dat seama ca e asa incinsa”, a marturisit concurentul, dupa incident.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice