Pana acum telespectatorii au urmarit cu interes preselectiile si probele de foc prin care au trecut concurentii pentru a castiga un loc la bancul de lucru din bucataria MasterChef. Iluzii, lacrimi, sperante au fost ingrediente prezente in fiecare episod, insa acum a venit momentul ca emotia sa isi faca locul pentru cei 24 de concurenti care vor primi sorturile personalizate si pozitiile in bucatarie pentru a face fata unor noi provocari.

  Editia de astazi ne va face cunostinta, rand pe rand, cu cei care au fost alesi sa ramana in competitie. Povestile lor, pasiunea, determinarea si telurile setate pentru acest concurs le vom afla direct de la ei. Firi diferite, cu istorii si meserii diferite, pe care ii leaga dorinta de a invata si de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emotionante.

  Cutia misterelor ii va pune pe concurenti in fata unui lucru neasteptat si vor trebui sa faca o calatorie in timp pentru a reusi sa treaca testul. Creativitatea si emotia sunt condimentele de baza care nu trebuie sa lipseasca din farfurii la aceasta proba. Dintre cele 24 de preparate, chefii vor gusta doar trei, insa doar unul va putea iesi castigator.

  Urmatoarea proba se va baza pe imunitatea obtinuta la cutia misterelor, iar castigatorul va avea avantajul de privi o demonstratie a celor trei chefi, care vor gati in fata lui preparate speciale ce vor trebui refacute de concurentii alesi de el. Cu toate ca se bucura de imunitate, concurentul a ales sa faca un lucru neasteptat care i-a surprins pe cei trei jurati.

  Aceasta editie va aduce pe micile ecrane si decizia surprinzatoare a unui concurent de a parasi concursul. Este vorba despre unul dintre cei care au uimit juratii inca de la preselectii si a continuat sa ii uimeasca la fiecare proba. Faptul ca acesta a ales sa plece din concurs a starnit reactii dure din partea Patriziei.

  Descopera in episodul de astazi, de la 20:30, care au fost motivele pentru care concurentul a ales sa plece, ce reactii au avut chefii, dar si la ce noi provocari au fost supusi cei 24 de concurenti care au intrat pe drumul spre marele trofeu MasterChef!

  Prinde gustul competitiei in portie dubla! – luni si marti de la 20:30, la PRO TV


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.6/10 (5 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Descopera cei 24 de concurenti care intra in bucataria MasterChef, astazi, de la 20:30, 5.6 out of 10 based on 5 ratings

  Termeni de cautare

  • master cheef
  • master sef rmaniia
  • measter chef romania

  One Response so far.

  1. Abramburica says:

   N-ar fi rau sa gasiti un inlocuitor pentru Patricia,este extrem de greu de inteles amestecul asta de romana cu italiana

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: -1 (from 1 vote)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Costel Tomescu

  Posted on Mar - 3 - 2013

  Adauga Comentariu

  Editia 9 – Partea...

  Posted on May - 15 - 2012

  7 Comentarii

  Gentiana Serban

  Posted on Mar - 3 - 2013

  Adauga Comentariu

  Traian Galleguillos Burcea

  Posted on Mar - 20 - 2013

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice