ASTA nu e concurs de zambete! Cum au taxat Chefii strategia echipei albastre.
  Cei trei Chefi nu au avut cum sa nu observe ca albastrii au incercat sa castige proba folosindu-se de sarmul Andreei Moldovan.
  “Albastrii sunt cu probleme mari. Sosul e apa chioara.” au constata Chefii cand au gustat din felul principal al echipei albastre, conduse de Sidia Sissoko.
  Florin Dumitrescu: “Bogdan chiar si-a dat silinta sa mearga lucrurile cum trebuie. A fost un bun coordonator. Am avut impresia ca albastrii se foloseau mai mult de farmecul Andreei, decat de mancare”
  “Da, ala a fost marketing clar. Dar asta nu e concurs de zambete”, a fost de parere si Catalin Scarlatescu.
  Si totusi, in ciuda faptului ca Andreea si-a dat toata silinta sa convinga oamenii sa voteze cu albastru, echipa ei tot a pierdut: au luat 121 de voturi, fata de 130 echipa rosie.
  “E amar ca naiba gustul infrangerii” a spus Andreea Moldovan

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  One Response so far.

  1. […] testul sub presiune. Sincer nu cred că au avut mai puţine voturi dar juraţii au procedat corect (eu am impresia că juraţii au depunctat echipa albastră). Şi tot aşa cred că nici Sisoko nu a fost eliminat mai ales că nu a avut nici carne şi nici […]

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice