Bucataria MasterChef, visul tuturor concurentilor veniti in competitia de la Pro Tv, se va dovedi a fi un loc in care creativitatea si abilitatea concurentilor de a gati contra cronometru vor fi greu puse la incercare.
  Cu o suprafata de aproximativ 1200 de metri patrati, impartiti intre bucataria propriu-zisa si camara, magazia de echipamente si zona de prezentare, cu aproximativ 250 de ustensile, accesorii de lucru, de preparare si de prezentare diferite, in mare parte profesionale, cu un total de peste 400 de materii prime si ingrediente de pe toate continentele, cam tot ceea ce isi doreste un bucatar sa aiba la dispozitie pentru buna organizare si reusita a meniului, bucataria MasterChef va fi pentru unii ca o cursa nebuneasca, pentru altii o provocare continua, iar pentru unii un cosmar.
  Multitudinea de ustensile si echipamente specifice unei bucatarii de ultima generatie ii vor lasa cu gura cascata pe concurenti, care vor fi mai mult decat incantati de ceea ce vor gasi aici.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice