Cristian este de profesie peisagist si a absolvit Institutul de Constructii Bucuresti, Facultatea de Hidrotehnica.

  Inca din timpul facultatii s-a casatorit cu Natalia, cu care are doi copii, un baiat si o fata, iar de curand au devenit si bunici. A inceput sa gateasca de mic, iar in scurt timp a descoperit ca tot ceea ce facea, facea cu mare dragoste si pasiune.

  “Fusesem poreclit de tata Mos Tigaie, pentru ca o mare parte din timpul meu o alocam gatitului. Fiind preocupat de aspectul mancarii, experimentam tehnici de gatire. M-am apucat de gatit la 12 ani, atunci cand mama mea s-a imbolnavit si trebuia sa-i tin locul, avand in vedere ca tata nu avea nimic comun cu bucataria si nici timpul nu-i permitea.”

  Lui Cristian ii plac mancarurile care pun in valoare gustul alimentelor si condimentelor locale, dar nu refuza sa experimenteze gusturile noi din bucataria internationala.

  “Vreau sa fiu acolo, in bucataria “MasterChef”, visul oricarui bucatar amator, gatind fara limite. Castigarea acestei competitii m-ar ajuta sa realizez un vis mai vechi, infaptuirea proiectului “Acasa la Matei”. Proiectul se refera la readucerea la viata a unei gospodarii taranesti dintr-un sat gorjenesc, casa bunicul meu, tata Matei. Acolo vreau sa gatesc pentru oaspeti si sa-i fac sa cunoasca gustul mancarii sanatoase gatite cu ingrediente chiar din gradina casei.”


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categories: Concurenti sezonul 3

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice