Corina Radut

  Corina Radut este ofiter de politie, dar este foarte pasionata de gatit. Cei trei jurati au reusit sa o intimideze pana si pe ea.
  “Meseria pe care o practic eu implica duritate, dar tot o sa ma duc in fata juratilor cu o strangere de inima”, a marturisit Corina.”Am simtit ca mi se taie picioarele si respiratia”, a adaugat ea.Cei trei Chefi au fost curiosi sa afle ce cauta o politista la “MasterChef”:”Meseria mea este foarte rigida, dar in bucatarie pot fi creativa”, a explicat ea, adaugand ca ar putea in viitor sa se dedice exclusiv acestei pasiuni.


  Intrebata de Chef Catalin daca nu cumva Chef Florin are fata de infractor, concurenta a raspuns, dupa cateva secunde in care l-a analizat pe jurat:”Pot sa spun ca nu are nicio legatura, nu se poate incadra in categoria de infractor”. Revenind la preparatul ei, Corina a reusit sa-i indulceasca pe Chefi cu desertul ei. Si, pe langa uniforma de politie, va purta acum cu mandrie si un sort “MasterChef”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Corina Radut, 10.0 out of 10 based on 1 rating
  Categories: Concurenti sezonul 2

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  La cratita sau la...

  Posted on Apr - 23 - 2013

  Adauga Comentariu

  La sezon nou, reguli...

  Posted on Sep - 11 - 2015

  Adauga Comentariu

  21 de concurenti pe...

  Posted on Oct - 6 - 2014

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice