Petru

  Gabi Godeanu ne dezvaluie ce a insemnat experienta MasterChef pentru el. Gabi s-a facut remarcat in emisiune pentru farfuriile colorate si asimetrice, catalogate de Chefi drept “sorcove”, dar si pentru limbajul la fel de colorat. “Tu joci intr-un film si acesta se numeste ‘Badaranul'”, i-a reprosat Chef catalin.
  Cand ai intrat in acest concurs ti-ai imaginat ca o sa ajungi atat de departe in concurs? Ce ti s-a parut cel mai greu, pana acum, in concurs?


  Cand am intrat in acest concurs nu ma gandeam ca pot sa ajung atat de departe. Este incredibil, mai ales ca au fost cel putin 2000 de aspiranti la titlul de MasterChef. Cel mai greu in concurs mi s-a parut desertul lui Tudor Constantinescu, mollet de chocolat, necesita o tehnica greu de imaginat.
  Care a fost cel mai sofisticat fel de mancare pe care l-ai gatit la MasterChef? Dar cea mai mare greseala pe care ai facut-o la MasterChef?
  Cel mai sofisticat a fost desertul de care vorbeam mai devreme. Iar cea mai mare greseala pe care am facut-o in concurs cred ca este faptul ca uneori nu am putut sa-mi controlez emotiile si am reusit sa fac si gafe.


  Ce ai invatat din acest concurs?
  Am invatat din acest concurs cata tensiune si in acelasi timp pasiune se pune in bucatarie, in mancare in general… cata atentie trebuie sa dai fiecarui preparat in parte.
  Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?
  Dupa terminarea acestui show imi doresc sa ma concentrez pe o afacere cu o rotiserie, care sa pregateasca cele mai curate si mai proaspete produse din pui, rata, curcan, miel, prepelita, toate produsele fiind hallal (sfintite).
  Cu care dintre cei trei MasterChefi ti-ar placea sa colaborezi?
  Mi-ar placea sa colaborez cu toti trei, ii consider crème de la crème. Mi-ar placea sa invat de la ei cat se poate de mult, e un motiv de lauda sa spui ca ai avut de unde invata.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Ovidiu Drugan

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Pacha Man

  Posted on Oct - 1 - 2013

  Adauga Comentariu

  Tort de ciocolata cu...

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Iti vine sa crezi...

  Posted on Aug - 21 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice