Nunta la MasterChef

  Mihai Merisanu a fost unul dintre cei mai simpatici concurenti de la MasterChef. La preselectii i-a facut pe toti sa rada, folosind tot felul de diminutive pentru ingredientele folosite.
  Pasiunea pentru arta culinara s-a dovedit a fi fara limite pentru Mihai, care a marturisit ca si-a dat demisia de la locul de munca pentru a se putea concentra pentru intalnirea cu juratii.
  Daca de preselectii a trecut cu bine, testul sub presiune – pregatirea unui leac pentru mahmureala – l-a pus in dificultate.
  Si-a ales un preparat care nu a fost deloc pe placul juratilor. “Ce, tu crezi ca noi suntem capre?” l-a intrebat Catalin Scarlatescu, cand a vazut ca vine cu o salata, apoi i-a aruncat toate frunzele din farfurie.
  Inainte de asta, Mihai apucase sa spuna in fata camerelor cat de incantat este de preparatul lui: “L-as manca chiar eu! Imi place mult de tot cum arata!” Iar Chefii chiar l-au pus sa manance tot. SINGUR, pentru ca niciunul dintre jurati nu s-a atins de preparatul lui.


  “Poti sa-ti iei mizeria si sa treci la loc!” i-a spus scurt Catalin Scarlatescu.
  “Domnii Chefi, spre deosebire de capre si de 90% din populatie, nu gusta salatele. Dar mizerie? Cine spune, frate, ia-ti mizeria de aici?!?”, s-a descarcat concurentul, in culisele MasterChef.
  Dupa ce-a aflat ca este eliminat din concurs, Mihai s-a resemnat repede: “La ce critici am primit, era si cazul. Am gresit o data, de doua ori, devenea evident pentru toata lumea ca nu am ce cauta. Am avut ocazia sa ma joc cu niste aparate intr-o bucatarie de 5 stele, unde e clar ca n-o sa mai calc foarte curand, poate niciodata. Asta e genul de chestie care se intampla o data in viata!”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Tournedos a la Florin...

  Posted on May - 1 - 2012

  Adauga Comentariu

  Laura Cosoi isi va...

  Posted on Mar - 4 - 2014

  Adauga Comentariu

  Ovidiu Drugan

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Episodul 1 – Partea...

  Posted on Oct - 22 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice