Concurentul care le-a dat juratilor de la “Masterchef” o lectie. Ce le-a facut in timpul preselectiilor: VIDEO

  Oana Razvan in varsta de 27 de ani a reusit sa ii uimeasca pe cei trei jurati in momentul in care s-a prezentat cu un ficat de stiuca in file de zargan cu piure de ciulini de balta si sos de usturoi. Cei trei au recunoscut ca nu au mancat niciodata un piure facut din asa ceva.

  “Scuza-ma, dar eu nu am mancat niciodata ciulini de balta. A, gata, p-astia ii stiu. Felicitari sincere!” i-a urat Florin Dumitrescu dupa ce a gustat din preparatul sau.

  “Este prima data in viata mea cand aud si mananc asa ceva. M-a lasat pur si simplu cu gura cascata. Cate lucruri avem in tara si noi habar nu avem. Asta e o lectie si pentru noi”, i-a spus Sorin Bontea concurentului inainte sa guste din mancarea preparata de el.

  “Felicitari domnule, da-mi voie sa-ti strang mana”, i-a spus Florin Scarlatescu, impresionat de piureul sau de ciulini de balta.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • oana razvan masterchef video

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice