Bogdan Alexandrescu, Mimi Nicolae si Alexandru Petricean au fost fericitii carora Chefii au vrut sa le testeze farfuriile.
  Daca la Bogdan Alexandrescu aspectul farfuriei, cu 6 piscoturi si o lingura de crema, i-a indus in eroare, nu a fost si cazul lui Mimi Nicolae, a carei crema cu mascarpone a fost prima care nu i-a lasat lui Chef Sorin un gust acru in gura.
  “Cand fac gogoselele alea, intotdeauna ma gandesc la copilul meu. Ii plac cel mai mult. Intotdeauna vrea profiterol”, a spus ea.

  Farfuria lui Alexandru Petricean nu excela deloc in aspect, insa Chefii sperau ca gustul desertului sa ii surprinda. “Era, intr-adevar, o surpriza, daca nu puneai atat de mult sos de ciocolata”, a venit primul verdict, din partea lui Chef Sorin.
  “Cel mai tare profiterol pe care l-am gustat in viata mea”, a afirmat la randul sau Chef Florin.
  “Hai, ma. Cel mai tare pe care l-ai gustat in viata ta. Sa mori tu! Jura-te”, a comentat suparat Iris. Nu mica i-a fost mirarea cand Cheful a vrut sa guste si din briosele lui, de altfel singurele briose pe care le-a incercat in aceasta proba.
  “Ai riscat foarte tare ca ai bagat capsuna in interior”, i-a spus acesta. “Seamana cu un burete de bucatarie”, a completat Chef Catalin.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice