Echipa albastra condusa de Traian a pierdut proba de la botezul fetitei lui Mihai Petre, unde nu a reusit sa obtina mai multe voturi decat chipa adversa.

  Astfel, Ionut, Alex, Traian, Gina, Ioana, Ana, Bogdan, Maria si Rares au intrat la proba sub presiune unde au avut de gatit trei feluri de mancare diferite care sa se potriveasca cu trei soiuri de vin.

  Vlad a fost chemat de chefi pentru a degusta vinurile si a le sugera colegilor sai ce mancaruri se potrivesc cu cele trei vinuri.


  Ionut a fost primul eliminat, dupa ce chef Scarlatescu nu a putut sa inghita pestele dorado gatit de concurent.

  “Nu e fiert deloc pestele. A fost lipsa de inspiratie la tine astazi.”, i-a spus chef Catalin inainte de a-i cere sa lase sortul.

  “Farfuriile tale au fost frumoase. Mai invata sa gatesti”, l-a sfatuit chef Florin.

  La finalul probei, lupta pentru a ramane in competitie s-a dat intre si Bogdan si Alex, care nu s-a incadrat in timo si nu a reusit sa monteze cel de-al treilea fel de mancare. Cu toate acestea, preparatele lui Alex au fost pe gustul chefilor, iar Bogdan a parasit competitia.

  “Imaginatie ai, dar trebuie sa mai gandesti modul in care faci combinatiile. Continua sa gatesti, ai talent.”, i-a spus chef Sorin Bontea.

  Competita “Masterchef” devine din ce in ce mai acerba dupa ce au mai ramas doar 14 concurenti in urma eliminarilor.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Concurentii "Masterchef" au gatit pentru botezul fetitei lui Mihai Petre, insa petrecerea s-a lasat cu eliminari, 5.5 out of 10 based on 4 ratings

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Serban Copot

  Posted on Oct - 1 - 2013

  Adauga Comentariu

  Descopera cei 24 de...

  Posted on Oct - 13 - 2014

  1 Comentariu

  Sorana Buştea

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice