Tensiunea a pus stapanire pe concurentii de la “MasterChef” care s-au ocupat de pregatirea felurilor de mancare pentru botezul fetitei lui Mihai Petre, iar in scurt timp bucataria a fost cuprinsa de haos.
  Lipsa de organizare si presiunea la care au fost supusi au facut ca in bucatarie sa-si faca aparitia chiar Mihai Petre, alaturi de sotia sa, Elwira. Dansatorul le-a cerut concurentilor mai multa grija la calitatea mancarii si i-a rugat sa ia lucrurile in serios.

  “Nu stiu daca graba este solutia, pentru mine calitatea este mai importanta. Deci aveti grija la asta pentru ca deocamdata nu e bine. Eu sunt convins ca puteti face mai bine de atat. Va rog sa nu ruinati evenimentul acesta”, le-a spus Mihai.

  Aparitia lui Mihai l-a facut pe chef Sorin Bontea sa fie si mai exigent cu concurentii: “Cat sunt eu de calm si vorbesc frumos, daca a ajuns Mihai Petre sa vina sa-mi spuna ca nu este in regula, ma sui cu picioarele pe voi”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Concurentii de la "MasterChef", certati de Mihai Petre, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply



  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Ramon Chicireanu

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Cristian Truta

  Posted on Mar - 3 - 2013

  Adauga Comentariu

  Editia 2 Video INTEGRAL

  Posted on Mar - 27 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice