Nunta la MasterChef

  Competitia devine tot mai dura! Astazi, la MasterChef, test sub presiune cu pesti si crustacee.
  Asta seara, la ProTv, incepind cu 20.30, la MasterChef concurentii vor trece prin noi probe de foc ce le vor pune la incercare creativitatea, concentrarea, inventivitatea.
  Cu cit inainteaza in competitie, cu atit presiunea este mai mare pentru concurentii de la MasterChef, iar lupta pentru a ramine in joc devine tot mai grea. Intr-un moment poti fi in fruntea clasamentul, iar in urmatorul moment poti fi la coada lui, sint de parere concurentii care cred ca in acest concurs nu ai foarte mult timp sa te bucuri pentru ca acum esti sus, iar dupa inca o proba poti fi jos.


  Din pacate, editia din aceasta seara nu le va demonta convingerile, cu atit mai mult cu cit se va dovedi ca locul fiecaruia in competitie se poate schimba de la un moment la altul.
  Prima careia vor trebui sa-i faca fata marti, 8 mai, va fi o noua proba din Cutia Misterelor, in timpul careia concurentii trebuie sa gateasca numai cu ingredientele aflate in cutie. Dupa 60 de minute in care vor incerca sa faca preparate cit mai gustoase si mai aspectuose, cu care sa-i impresioneze pe cei 3 Chefi, doar 3 dintre ele vor fi degustate de jurati.
  Evident, acestea vor fi alese dintre cele mai bune farfurii realizate de concurentii ramasi in competitie. Cel care va reusi sa-si propulseze preparatul in topul celor mai apreciate farfurii va avea si privilegiul de a alege din 3 tipuri de carne diferite pe cel pe baza caruia sa pregateasca mincare pentru proba urmatoare.
  Va fi felul de carne ales de fericitul castigator al primei probe pe gustul concurentilor? Se vor pricepe acestia sa-l gateasca? Vor reusi concurentii sa termine de gatit in timpul pus la dispozitie? De toate acestea se vor lamuri telespectatorii asta seara incepind cu ora 20.30, la ProTv.
  Cei care nu vor convinge la aceasta proba vor fi evaluati la testul sub presiune, testul de recunoastere a ingredientelor, o proba mai mult decit periculoasa in care insusi sortul MasterChef este pus in joc. De aceasta data, concurentii vor trebui sa identifice cit mai multe tipuri de pesti din sortimentele expuse. Cine va ghici cele mai multe si va ramine in concurs, dar mai ales cine va intimpina probleme la aceasta proba si va pleca acasa, veti afla asta seara, de la 20.30, la ProTv.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice