Florin Scripca, cunoscut si sub numele de FOA, a pornit in propria calatorie culinara in urma cu 14 ani, dar este pasionat de bucatarie de cand se stie. In ultimii zece ani, Chef FOA a facut schimb de experienta in afara tarii, lucrand in bucatarii ale unora dintre cele mai mari companii de catering, sau ale unor locatii de prestigiu, care aveau una sau doua stele Michelin, printre care se numara si “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts”, “La Cantine du Faubourg”, “rhubarb” sau “The Nut Tree Inn”.

  Chef FOA face parte din echipa Flavours Food Design, avand in subordine 8 bucatarii, ele fiind unele dintre cele mai apreciate locatii din Bucuresti: Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro si Willbrook Platinum Business & Convention Center.

  Talentul sau imbinat cu pasiunea cu care intra de fiecare data in bucatarie si munca prin care reuseste sa transforme preparatele in produse culinare foarte apreciate, il fac un bucatar avangardist, abordand cu grija atat un eveniment de 15 persoane, cat si unul de 3000.

  Pozitia sa in cadrul juriului MasterChef reprezinta pentru Chef FOA o noua provocare prin prisma careia abia asteapta sa cunoasca romani talentati, carora sa le impartaseasca din experinta sa si alaturi de care sa se distreze.

  Stie ca orice inceput poate fi dificil, iar el este pregatit sa ii sustina pe cei dornici sa se aventureze in batalia gastronomica.

  “Ma bucur ca mi s-a oferit aceasta oportunitate care a aparut ca o completare a pasiunii si a pregatirii mele intense in arta culinara din ultimii 14 ani. Sunt incantat sa accept noua pozitie in juriul emisiunii MasterChef. Cu siguranta este o provocare noua pentru mine si abia astept sa cunosc romani talentati carora sa le pot impartasi din experienta mea si alaturi de care sa ma distrez – da, chiar asta vreau sa fac. Daca exista pasiune si talent, vom face miracole impreuna. See you at MasterChef!”, marturiseste FOA.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 8.8/10 (30 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +11 (from 15 votes)
  Chef FOA, 8.8 out of 10 based on 30 ratings

  Termeni de cautare

  • chef foa
  • chef foa wikipedia
  • chef foa la masterchef 2015

  One Response so far.

  1. Mneaw says:

   Cum se pronunta FOA? =))))) foa pur si simplu, fî-o-a, ef-o-a? =)))) si cat are 1.70 ?? E scund :)))) lolll dar e dragut<3

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Ionut Iancu

  Posted on Mar - 19 - 2013

  Adauga Comentariu

  Chef Sorin Bontea, mare...

  Posted on Aug - 21 - 2012

  Adauga Comentariu

  Godeanu, revoltat ca a...

  Posted on Jun - 5 - 2012

  4 Comentarii

  Elena Vasilescu

  Posted on Mar - 4 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice