Chef Florin Dumitrescu a devenit tatic in luna iunie a anului trecut, cand iubita lui, Cristina, a nascut o fetita. Acum, cei doi vor sa-si duca relatia la urmatorul nivel.

  Anuntul a fost facut chiar de Florin Dumitrescu, prin intermediul paginii sale de Facebook. Juratul de la “MasterChef” le-a marturisit fanilor sai ca isi cauta deja costumul de mire si a lasat sa se inteleaga ca fericitul eveniment va avea loc foarte curand.

  “MasterChef” – marti, de la 20.30, prinde gustul competitiei la ProTV!

  Printre pregatirile cu nunta si emisiunea “MasterChef”, Florin Dumitrescu si-a facut timp si pentru un nou proiect la care lucreaza din greu. Juratul a decis sa nu dezvaluie inca despre ce este vorba, insa a recunoscut ca este o adevarata provocare pentru el: “Usor, usor, prinde contur proiectul la care lucrez de 3 luni de zile! Nu mai am energie deja pentru nimic si abia astept sa ma odihnesc si eu o perioada mai lunga de 3 zile! Sa va spun ca pregatesc si meniul de vara pentru Goccia?”, a mai scris el pe reteaua de socializare.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice