Sorin Baron, administratorul unui club de biliard si licentiat in psihologie, 48 de ani, si-a incercat norocul la Masterchef cu un meniu simplu, dar foarte estetic, in opinia lui.
  Este o masca maiasa, sau peisaj tropical cu doi elefanti, depinde din ce unghi priviti – asa si-a prezentat el preparatul. Erau, de fapt, niste creveti pane, iar Florin Dumitrescu a scos pe loc o gluma: “Dar eu vad o capra in farfurie!”.
  Dupa o discutie daca MasterChef e sau nu o emisiune cu tenta umoristica – iscata de rasetele in hohote ale lui Sorin Bontea, dar si de comentariile concurentului, Catalin Scarlatescu a conchis: “Este, de cand ati aparut dumneavoastra aici. Ceilalti au iesit plangand de aici”.
  “Eu sunt sigur ca-mi veti da un sort, ca sa-mi acopar uleiul de pe piept, care as sarit pentru ca bacon-ul avea apa-n el. N-am putut sa storc bacon-ul” a mai glumit concurentul, dupa care juratii l-au invitat sa plece, sugerand-i raspunsul din gesturi : “Ma bucur macar ca v-am facut sa radeti”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • sorin bontea unde lucreaza
  • meniuri masterchef

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Salata de homar

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Cum arata cea mai...

  Posted on May - 7 - 2013

  Adauga Comentariu

  Toti cei 76 de...

  Posted on Apr - 15 - 2014

  Adauga Comentariu

  Stefan Rares Burducea

  Posted on Mar - 20 - 2013

  1 Comentariu

  Maria Pop

  Posted on Mar - 4 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice