S-a dat STARTUL inscrierilor pentru al doilea sezon al show-ului MasterChef! Inscrie-te AICI!

  Catalin Scarlatescu, unul dintre chefii de la Masterchef vrea sa isi largeasca echipa de bucatari,
  Howard Johnson Grand Plaza angajeaza personal, motiv pentru care Catalain Scarlatescu si-a postat pe pagina de facebook un anunt in care ii invita pe cei care au talent la gatit sa ii devina colegi.
  “Daca dispui de entuziasm, pregatire si pasiune pentru aceasta meserie, ai sansa de a invata si a lucra cu Chef Henrik Sebok C.M.C. si Chef Catalin Scarlatescu“, a scris el.


  “Urmatoarele caracteristici sunt dezirabile (desi nu suficiente):maturat (cu experienta relevanta), cunoscator al standardelor bucatariei de elita, bine asezonat cu skill-uri tehnice dar si cu prezenta de spirit si rezistenta la situatii solicitante, cu textura sociabila, bun co-echipier”, a mai completat Catalin.
  Cei interesati sunt rugati sa trimita CV si o fraza de motivatie pe adresa: [email protected] pana la data de 15 octombrie 2012

  Va asteptam sa ne aratati talentul si abilitatile de magicieni in bucatarie! Pe 6 octombrie, haideti la preselectiile pentru noul sezon Masterchef Romania!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice