Show-ul revine din 5 martie la ProTV.

  Prima editie “MasterChef” din noul sezon, care incepe la Pro Tv de marti, 5 martie, nu va fi lipsita si de momente picante. Chef Catalin Scarlatescu va fi subiectul unui moment plin de savoare, atunci cand una dintre concurentele sosite la intalnirea cu juriul ii va declara ca il urmareste la televizor cu multa admiratie si ca este… indragostita de el!

  Coplesita de emotia de a se afla in fata juriului care da verdictul si sperand ca preparatul pe care mizeaza in aceasta etapa ii va aduce sortul, concurenta va reusi sa descreteasca fruntile juratilor cu o “declaratie de dragoste”, recunoscand admiratia pe care i-o poarta lui Chef Catalin.

  Care va fi reactia juratului in fata unei astfel de declaratii si daca va reusi concurenta sa il induplece pe temutul Chef Scarlatescu, veti afla in prima editie din noul sezon, de la 20.30.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)

  Termeni de cautare

  • catalin scarlatescu

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Drob

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Momentul de glorie al...

  Posted on May - 1 - 2012

  Adauga Comentariu

  Andreea Tereza Prelipcean

  Posted on Mar - 4 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice