Adrian Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicarii si maiestriei sale culinare cu care si-a castigat numerosi fani, inca de la inceputurile aparitiilor sale publice. Chef Adrian Hadean si-a construit in ultimii 15 ani o bogata cariera in acest domeniu, timp in care a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale.

  Debutul in bucataria profesionista l-a facut la 19 de ani, iar dupa patru ani aparea in prima sa emisiune culinara “Sare si Piper”, urmata de multe alte aparitii televizate. Un an mai tarziu, publica prima carte culinara, iar in 2004 isi deschide in asociere primul restaurant. In ultimii 5 ani, a facut o serie de stagii de pregatire profesionala in Romania, Europa (Spania, Franta, Germania) si Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda).

  In 2011 a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca. Un an mai tarziu, Chef Adrian Hadean publica a doua sa carte culinara “Retete pentru un Craciun in familie”.

  In acelasi timp, de aproape sapte ani, Adrian este proprietarul unuia dintre cele mai vizionate bloguri culinare din Romania, care ii poarta numele si care in ultimii ani a adunat peste 15 milioane de vizitatori unici.

  Chef Adrian Hadean demonstreaza cu succes faptul ca din pasiunea culinara se naste excelenta profesionala.

  “MasterChef este o noua etapa a carierei mele, o noua provocare careia sunt bucuros sa-i dau curs. Sunt un om norocos. In cazul meu nu mai exista bariere intre munca si pasiune, imi fac treaba cu dedicatie si obtin din ea bucurii multe si mari realizari”, afirma Adrian.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.0/10 (23 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +8 (from 10 votes)
  Chef Adrian Hadean , 9.0 out of 10 based on 23 ratings

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Felicia Tucă

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Editia 9 – Partea...

  Posted on May - 15 - 2012

  2 Comentarii

  Episodul 3- partea 1

  Posted on Nov - 5 - 2013

  Adauga Comentariu

  Pizza perfecta

  Posted on Feb - 28 - 2012

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice