Cel mai “implinit”jurat MasterChef isi recunoaste slabiciunile: “Imi plac mult brownies, nu le pot rezista, as manca la orice ora”.
  Chef Catalin Scarlatescu, jurat al celui mai in voga show culinar al momentului, “MasterChef”, recunoaste ca are cateva obsesii culinare, de la care nu se poate abtine niciodata.
  “Mai calc si stramb, mai ales cand intru in patiseria restaurantului unde lucrez”, declara Catalin, care isi recunoaste slabiciunea in fata preparatelor care pun la grea incercare papilele gustative ale oricarui gurmand care se respecta.

  “E greu sa te abtii cand vezi ce minunatii se fac acolo, imi plac mult brownies, nu le pot rezista, as manca la orice ora”, continua juratul Masterchef.
  De cele mai multe ori, insa, Catalin respecta cateva reguli stricte cand vine vorba de alimentatie. “Am o dieta sanatoasa, un program controlat de mese, am eliminat din alimentatie painea si mananc mai mult peste si salate”, spune juratul.
  Reteta regimului de viata sanatoasa este completata de multe lichide: “Beau multa apa, mai ales cand lucrez in bucatarie, cand se intampla sa beau si 6 litri de apa pe zi. Nu mananc dupa ora 20 niciodata si nici in picioare, incerc sa ma asez la masa si sa mananc in liniste”, mai marturiseste Scarlatescu.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Cel mai "implinit"jurat MasterChef isi recunoaste slabiciunile, 1.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Editia 13 Marea Finala...

  Posted on Jun - 6 - 2012

  2 Comentarii

  Este prima data cand...

  Posted on Apr - 1 - 2014

  Adauga Comentariu

  Cuisoarele ii dau de...

  Posted on Apr - 1 - 2014

  Adauga Comentariu

  Tournedos a la Florin...

  Posted on May - 1 - 2012

  Adauga Comentariu

  Nicoleta Anda Ghita

  Posted on Mar - 27 - 2012

  2 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice