In fiecare saptamana ai “Lectia de gatit cu Petru” si cateva intrebari la care sa raspunzi.

  Urmareste clipul de pe pagina http://concurs.protv.ro/delaco/ pana la final si inscrie-te in concurs! Poti castiga un loc la workshop-ul de gatit al lui Petru sau premii surpriza de la Delaco daca raspunzi corect la toate intrebarile!

  Mai multe detalii, aici!

  Salata cu Miez de lapte
  – spanac proaspat
  – andive
  – mix rollo rosu (salata rosie)
  – morcov
  – miez de lapte cu sare sau natur varianta pahar
  – carnaciori picanti
  -rosii cherry
  – sos de mustar

  Vezi reteta VIDEO aici


  Salata noastra este fresh, rapida, hranitoare si gustoasa! Folosim spanac proaspat, mix rollo rosu, morcov fresh, andive fresh precum si Miez de Lapte cu sare sau Natur varianta mai mare. Aici ne incapatanam si putem sa le aratam oamenilor ca si varianta mare o putem folosi asa, chiar rezista acele discuri care reiese din taierea unei bucati intregi.

  Nu uitam sa aducem o tenta barbateasca unei salata deja ademenitoare: aciditatea rosiilor cherry precum si o carne maturata bine de tot sau carnaciori picanti, sa trezim spiritul nostru fresh si latin!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice