Cel mai exploziv show culinar este pe cale sa schimbe noi destine si sa impresioneze prin maretia si dinamica spectacolului. Juriul format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean va fi cel care va pune la grea incercare indemanarea, cunostintele si talentul concurentilor.

  Cu o imagine proaspata si un format nou cu mult mai incitant si impredictibil, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, MasterChef este pe cale sa schimbe din nou cursul vietilor celor inscrisi in cea mai dura si solicitanta competitie culinara. Cei care vor pasi in bucataria MasterChef, trebuie sa demonstreze ca au idei creative pentru retete de succes, altfel vor fi trimisi acasa fara ezitare.

  Concursul, care imbina intr-un mod unic suspansul, emotia si pasiunea fara limite intr-un mix de senzatii si momente complesitoare, a fost in prima editie lider de audienta pe toate categoriile de public. La nivelul intregii populatii a tarii, interesul maxim pentru show s-a inregistrat la minutul 21:43, cand peste 2 milioane de telespectatori au fost captivati de spectaculoasa emisiune culinara.

  In intervalul de difuzare, 20:29 – 22:29, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider detasat cu o audienta medie de 10,8 puncte de rating si 25,1% cota de piata, urmat de Antena 1 cu 7,7 puncte de rating si 17,8 procente din cota de piata. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu o audienta medie de 8,6 puncte de rating si 17% cota de piata, al doilea post clasat fiind Antena 1 cu o audienta medie de 6,5 puncte de rating si 12,5% cota de piata. La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data in top cu o audienta medie de 8 puncte de rating si 16,2% cota de piata, urmata de Antena 1 cu 6,1 puncte de rating si 12,3 cota de piata.

  MasterChefii l-au intrebat cat dureaza sa faci pastele de casa? Raspunsul lui il afli luni, de la 20:30, intr-o noua editie de “MasterChef”.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice