Juratii de la “MasterChef” sunt nemilosi cu concurentii, insa uneori acestia au ocazia sa le-o plateasca Chefilor cu aceeasi moneda.

  “MasterChef” revine cu al patrulea sezon pe 22 mai, in S.U.A, iar promo-ul show-ului s-a dovedit a fi unul extrem de interesant. O concurenta a venit pregatita sa intre in competitie si le-a preparat juratilor un fel special de mancare.


  Celebrul bucatar Gordon Ramsay, primul care a avut nesansa sa guste din preparat, o intreaba pe concurenta care este ingredientul special al preparatului si inainte ca ea sa apuce sa-i raspunda, ia o inghititura.

  Din nefericire pentru el, femeia ii raspunde ca a facut mancarea cu “lapte de mama”, iar Ramsay scuipa dumicatul instantaneu.
  Nu este prima data cand bucatarul gusta dintr-un preparat cu lapte matern. In urma cu un an, un concurent i-a preparat un cappuccino folosindu-se de laptele sotiei sale, insa nici atunci Ramsay nu a reusit sa inghita nici macar o gura de cappuccino.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Cea mai crunta razbunare! Ce a pus o concurenta in mancarea juratilor, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

  Termeni de cautare

  • masterchef romania ramon
  Categories: International

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Mayla Bucci

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Supa de rosii cu...

  Posted on May - 13 - 2012

  Adauga Comentariu

  Ramon Chicireanu

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice