Andreea Moldovan se lauda cu un fizic de invidiat, incluzand aici “dotarile” obtinute prin talentul medicului estetician. Fosta casnica de la “MasterChef” este cat se poate de mandra de felul in care arata si nu are inhibitii cand vine vorba sa renunte la haine.

  Andreea Moldovan a publicat pe o retea de socializare cateva imagini care au aprins cu siguranta imaginatia barbatilor.

  Complet dezbracata, “casnica” s-a lasat fotografiata in ipostaze incitante, iar cele doua poze au fost foarte apreciate de prietenii virtuali ai fostei concurente de la “MasterChef”.

  Andreea Moldovan este casatorita cu DJ Optik, cei doi avand impreuna un fetita. Notorietatea pe care a capatat-o de cand a participat la MasterChef a ajutat-o si pe plan financiar, tanara fiind chef la un restaurant din Capitala. Nici pe plan profesional nu ii merge rau deloc: Andreea “munceste” pentru a-i face fiicei ei un fratior sau o surioara.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.3/10 (8 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Casnica de la "MasterChef", mai sexy ca niciodata! Andreea Moldovan, fotografiata goala in pat, 9.3 out of 10 based on 8 ratings

  Termeni de cautare

  • patritia de la master chef
  • andreea moldovan casnica poze hot

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice