Ascutiti cutitele, pregatiti farfuriile si incalziti cuptoarele. MasterChef, emisiunea care a atras interesul a milioane de romani, revine de luni, 15 septembrie la Pro TV.

  Cel mai exploziv show culinar este pe cale sa schimbe noi destine si sa impresioneze prin maretia si dinamica spectacolului. Juriul format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean va fi cel care va pune la grea incercare indemanarea, cunostintele si talentul concurentilor.

  In primul episod vom face cunostinta cu cei trei jurati si vom afla care sunt noile reguli ale sezonului. Din toate colturile tarii s-au inscris mii de concurenti motivati si hotarati sa demonstreze cu orice pret ca locul lor este in bucataria MasterChef. Acum vom avea ocazia sa ii cunoastem pe cei care s-au facut remarcati si care au reusit sa treaca de primele preselectii si sa arate in fata intregii tari cat de bine stiu sa gateasca.

  „Vrei sa castigi MasterChef? Fii un explorator! Fii pasionat! Fii creativ!”, este indemnul celor trei chefi pentru toti cei care aspira la trofeul acestui sezon.

  Se anunta o competitie care va pune in valoare talentulul concurentilor, ajutati chiar de jurati sa isi perfectioneze stilul si sa-si imbunatateasca cunostintele culinare.

  Desi premiul pus in joc in valoare de 50.000 euro este unul atractiv, adevarata recunoastere pentru cel care va castiga competitia va fi data prin titlul de MasterChef al Romaniei.

  Primul episod din acest sezon se lanseaza in forta si pune pe masa 10 premii, in valoare totala de 10.000 de euro. Pentru a intra in posesia lor, telespectatorii sunt invitati sa descopere unul din cele patru cuvinte cheie afisate in timpul emisiunii. in maximum zece minute de la aparitia pe micul ecran, acestia pot trimite un SMS cu tarif normal la 1872 si pot castiga un card de cumparaturi de 1.000 de euro.

  Lansarea noului sezon va avea loc luni, 15 septembrie, de la ora 20:30, urmatorul episod fiind difuzat pe 22 septembrie, de la aceeasi ora. Incepand din 29 septembrie, telespectatorii vor putea urmari saptamanal cate doua episoade, difuzate in fiecare luni si marti, de la 20:30.

  MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 7.1/10 (8 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 4 votes)
  Astazi ia startul "MasterChef". Premii in valoare de 10.000 de euro ii astepta pe telespectatori, 7.1 out of 10 based on 8 ratings

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Octavian Strunila

  Posted on Oct - 1 - 2013

  Adauga Comentariu

  Robert Ciprian Muller

  Posted on Apr - 1 - 2012

  Adauga Comentariu

  Laura Cosoi

  Posted on Oct - 1 - 2013

  Adauga Comentariu

  ASTAZI, 20:15, la MasterChef...

  Posted on Mar - 26 - 2013

  3 Comentarii

  Stefania Macau

  Posted on Mar - 3 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice