Camelia Potec, ultima campioana olimpica la inot, a venit la vizionarea “MasterChef” din aceasta seara, eveniment ce a avut loc la un cinematograf bucurestean, iar toti cei prezenti au ramas fara cuvinte cand au vazut-o.

  Camelia este specialista in fasole cu ciolan, iar daca ar fi sa ne luam dupa spusele ei, acest preparat traditional romanesc sta la loc de cinste in fiecare an in meniul pentru Ziua Nationala a Romaniei.

  Desi a marturist ca intra in bucatarie numai de doua sau trei ori pe an, dorinta de a deveni intr-o zi MasterChef pentru familia ei este din ce in ce mai mare. In ceea ce priveste titlul de cea mai buna bucatareasa, se pare ca mama Cameliei este femeia care il detine:”Ca la mama acasa nu este nicaieri”.

  Dupa ce a gustat din preparatele de la eveniment, Camelia a facut fotografii cu admiratorii sai, iar ca ultima marturisire a spus ca face un singur lucru in timpul vizionarii: “Un singur lucru am facut in timpul emisiunii – am mancat tot timpul! As mai veni”, a glumit aceasta.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Aparitie surpriza la vizionarea "MasterChef" din aceasta seara. , 1.5 out of 10 based on 2 ratings

  Leave a Reply



  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice