Andreea Moldovan se lauda cu un fizic de invidiat, incluzand aici “dotarile” obtinute prin talentul medicului estetician. Ca sa se mentina in forma, “casnica” da bucataria pe sala de sport.

  Andreea Moldovan a publicat pe contul ei de Instagram o imagine de la sala, in care apare imbracata doar intr-un maiou si in colanti, tinuta scotandu-i in evidenta talia minuscula.

  Astazi, de la 20:30, se impart ultimele sorturi la “MasterChef”

  Casnica sexy si rea s-a facut remarcata datorita limbii ascutite. Andreea l-a criticat aspru chiar pe Petru Buiuca, marele castigator al primului sezon “MasterChef”.

  “E dureros sa vezi un om care nu isi merita locul aici”, spunea Andreea despre Petru, dar aceasta afirmatie pare chiar blanda fata de continuare: “Ce scarbosenie de om! Ce gateste jigodia aia mica?”, adauga ea, sperand ca o alta concurenta ramasa in concurs “sa-i rupa capul”.

  Andreea este casatorita cu Bogdan Moldovan, cunoscut ca DJ Optick, iar cei doi au impreuna o fetita de trei ani.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Andreea Moldovan de la "MasterChef", pe urmele Biancai Dragusanu, 1.0 out of 10 based on 2 ratings

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice