Masterchef Sezonul 6

  I-a cucerit pe cei trei jurati de la MasterChef cu un desert, iar pasiunea sa pentru dulce a continuat sa creasca. Aida Parascan, castigatoarea celui de-al doilea sezon al show-ului de pe ProTV, isi va lansa anul acesta o carte de retete pentru iubitorii de deserturi.

  S-a intors din Italia pentru a participa la MasterChef, iar apoi a decis sa-si faca definitiv bagaje si sa se mute in Buzau, orasul ei natal. Recent, Aida a decis sa mai faca o schimbare majora: s-a mutat in Bucuresti, impreuna cu cei trei copii ai sai.

  “Din aceasta toamna stau in Bucuresti. Momentan lucrez acasa. Avand copii de care ma ocup singura deocamdata pana cand se ambienteaza cu noul oras trebuie sa fiu mai prezenta, cea mica are o varsta destul de frageda si are mai multa nevoie de mine.”

  Asa ca, Aida gateste zi de zi si cauta mereu sa ii rasfete pe cei mici cu retete cat mai sanatoase:

  “Eu sunt pentru alimentatia sanatoasa. Alimentatia copiilor in crestere este foarte importanta, iar eu incerc sa ii hranesc sanatos hranindu-i cu alimente fara conservanti si coloranti. Multe legume si fructe. numarul meselor fiind de 3 principale plus 2 secundare.”


  Vino in cea mai frumoasa calatorie gastronomica! Inscrie-te acum si FII urmatorul MasterChef al Romaniei!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice