Adrian are 28 de ani, este absolvent de Marketing si e casatorit.

  Si-a cunoscut sotia cand au fost implicati intr-un accident rutier, ea fiind singura victima a accidentului. “Pot spune ca i-am salvat viata pentru ca am vazut-o si am scos-o dintre scaunele taxiului in timp ce asteptam salvarea.”

  Mai are un frate mai mare stabilit in Marea Britanie, tatal sau locuieste in Roman, iar mama sa lucreaza in Italia de 10 ani. Si el si-a incercat norocul in Marea Britanie, unde a locuit un an impreuna cu sotia sa, insa in 2013 s-au intors in tara.

  S-a apucat de gatit la 16 ani, cand, ramas singur acasa pentru ca familia era la munca in strainatate, s-a vazut nevoit sa invete sa gateasca. Are mai multe preparate pe care ii place sa le pregateasca, de la ciorba radauteana, ciorba cu afumatura, la friptura la gratar, peste cu legume la cuptor, fructe de mare sau vanat.

  “De cand mi-am cunoscut sotia am descoperit ca gatitul pentru mine este o mare placere si nu o obligatie. Camelia era clasica in ceea ce priveste gatitul, asa ca am preluat eu sortul in familie.”


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categories: Concurenti sezonul 3

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice